DOLAR 32,4400 -0.15%
EURO 34,7553 -0.64%
ALTIN 2.444,240,34
BITCOIN 20972591,07%
Ağrı
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş İnsanı Volkan Barbaros’tan Kurban Bayramı Mesajı

İş İnsanı Volkan Barbaros’tan Kurban Bayramı Mesajı

ABONE OL
15:55 | 08 Temmuz 2022 15:55
İş İnsanı Volkan Barbaros’tan Kurban Bayramı Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrılı hayırsever İş insanı, VB Enerji A.Ş ve Ankara Ezgi Cafeler Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Barbaros, ‘Kurban Bayramı’ sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Hayırsever İş insanının mesajında, “Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz.

Bayramlar; karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir.

Umutların yeşerdiği, iyiliklerin filizlendiği, dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı bayram günlerini dayanışma ruhumuzu, kardeşlik hukukumuzu pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Bayramlar, yaşamımızı zenginleştirme ve renklendirmenin yanı sıra, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer vesiledir

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler; sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularımla kutlarım.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.