DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045397-2,49%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş insanı Volkan Barbaros’tan 100. Yıl Kutlama Mesajı

İş insanı Volkan Barbaros’tan 100. Yıl Kutlama Mesajı

ABONE OL
12:35 | 29 Ekim 2023 12:35
İş insanı Volkan Barbaros’tan 100. Yıl Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SHELTER İNN Otel Spa ve VB Enerji, Ezgi Cafeler Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Volkan Barbaros, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İş insanı Volkan Barbaros’un mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 29 Ekim 1923 tarihinde ilan ettiği Cumhuriyet, yüz yıllık şanlı bir maziye sahip köklü bir çınara dönüştü. İlan edildiği ilk günden bu yana adaletin, demokrasinin, insan haklarının ve fırsat eşitliğinin en büyük güvencesi olmuştur. Bu ulvi değerlerin korunması için Cumhuriyetin muhafazası ve müdafaası her Türk vatandaşının öncelikli görevidir.

Varlığını, asil bir milletten alan Cumhuriyet, tarihin tozlu karanlıklarına mahkûm edilmek istenen bir milletin küllerinden doğuşunun hikâyesidir. Bu hikâye bugün, “Türkiye Yüzyılı” adıyla yeni bir döneme girmiştir. Bizler bu ülkenin evlatları olarak 100 yıl önce olduğu gibi bugün de Cumhuriyet’e sahip çıkarak, ikinci asırda da Türkiye’yi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmak için bıkmadan, yorulmadan, usanmadan çalışılacağız. Bugün, her zamankinden daha çok sahip çıkmamız gereken Cumhuriyet; eşitlik, özgürlük, demokrasi ve çağdaşlık ilkelerini kapsamaktadır.

Vatan, bayrak ve mukaddesatı uğruna hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ve her türlü zorluğa göğüs geren Milletimizin kahraman evlatları Malazgirt’ten Çanakkale’ye kadar tarihinin her döneminde asil ve kararlı duruşuyla insanlığa barış, huzur ve umut olmuştur. Millet olarak el birliğiyle, gönül birliğiyle çalışmaya devam ettiğimiz ve birbirimize kenetlendiğimiz sürece çok daha güçlenecek, ülkemizin aydınlık yarınlarını hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında ve yaşatılmasında mücadele eden gazi ve şehit olan bütün vatan evlatlarını saygı ve rahmetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu ve mutlu olsun.” Sözleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.