DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2057296-0,87%
Ağrı
22°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş insanı Azad Medeni Kahraman, OGC’ni Ziyaret Etti

İş insanı Azad Medeni Kahraman, OGC’ni Ziyaret Etti

ABONE OL
12:37 | 30 Ekim 2023 12:37
İş insanı Azad Medeni Kahraman, OGC’ni Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vuralsoy Mühendislik A.Ş Kurucusu ve CEO’su Azad Medeni Kahraman, Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’ı makamında ziyaret etti. Hoş sohbet ortamının bulunduğu ziyarette İş insanı Kahraman, Ağrı için üzerinde çalıştığı çarpıcı projeler hakkında da açıklamalarda bulundu.

Vuralsoy Mühendislik A.Ş, bugün baktığımızda Türkiye’nin İstanbul, Ankara, İzmir, Manisa, Bursa, Aydın gibi çeşitli ve büyük illerinde enerji, inşaat, mühendislik ve hafriyat sektörlerinde en ön sırada gelmektedir. Ülkemize ve toplumumuza ekonomik ve sosyal fayda sağlamaya odaklanarak iyi olan her işin gönüllü olarak içerisinde yer alma misyonuyla yola çıkan Vuralsoy Mühendislik, kurulduğu ilk günden bu yana güncel teknolojik kaynaklar, yetkin insan kaynağı, sağlıklı kurumsal yapısıyla birlikte büyümelerini sürdürmeyi ve yer aldıkları işleri başarıyla teslim ederek güvenilir, istikrarlı ve büyük projelerde tercih edilen bir firma olmayı da amaçlıyor.

Asıl merkezi Ankara’da bulunan Türkiye’nin birçok önemli projelerine imza Atan Vuralsoy Mühendislik’in Kurucusu ve CEO’su Azad Medeni Kahraman ise Ağrı ilimizde büyümüş, tahsilini tamamlamış eşraflarından ve tanınmış şahsiyetlerinden. İş insanı Kahraman Ağrı’da iş insanı kimliğinin yanında aynı zamanda yardımsever kişiliği ve güvenilirliğiyle de nam salmıştır. Azad Medeni Kahraman, her ne kadar Türkiye çapında önemli ve çeşitli projelere imza attığını dile getirse de Ağrı ilimize her zaman bir vefa borcunun olduğunun ve bunun için de daha çok bilgi birikimiyle çeşitli projeler üzerinde çok çalışarak hayata geçireceklerinin de altını çiziyor.

40 yıl önce, Türkiye’de site kavramının daha yeni yeni duyulmaya başladığı dönemlerde Ağrı ilimize çeşitli siteler inşa eden İş insanının, ne kadar geniş vizyon ve bilgi birikimine sahip olduğu da ön planda aslında. Böylesi donanımlı olan Kahraman, Ağrı’da yeni yapacak olduğu projelerle de Ağrılı vatandaşlarımıza yeni istihdamlar yaratacağının da müjdesini veriyor. Günümüz şartlarında güzel çalışma alanlarının ve sahalarının oluşturulabileceği şehrimizde yapılacak verimli çalışmalarla halkımızın refah seviyesinin de artacağı ifadelerinin arasında yer alıyor.

İş hayatına atıldığı ilk günden bu yana yaptığı çeşitli projelerle adını duyursa da Ağrı ilimize kendisini tanıtma fırsatının oldukça az olduğunu dile getiren İş insanı, şu noktadan itibaren imza atacağı projelerle Ağrı ekonomisini canlandırırken aynı zamanda Ağrılı hemşerilerinin daha da fazla yanında olacağının altını çiziyor. Özellikle bir an önce Türkiye’de sınır kenti olmamızın stratejik önemini kullanmamız gerektiğini de ifade ediyor. İlerleyen zamanlarda ülkemizin ikinci büyük sınır kapısı olma özelliği taşıyan Gürbulak Sınır Kapısı’nın şu an üzerinde çalıştıkları projeyle birlikte Ağrı ilimizin hayvancılık alanında Asya’ya açılacak kapısı olacağının da müjdesini veriyor.

Çeşitli hayvancılık alanlarına ve tarım arazilerine sahip ilimizin bu alanlarda isimlerini duyurmuş diğer şehirlerinden eksiklerinin değil daha da fazlalıklarının olduğunu ifade eden Kahraman, diğer Ağrılı iş inşaları ile birlik olup yapılan çalışmalarla Türkiye’de söz sahibi olacağımızın da altını çiziyor. Üzerinde çalıştıkları bir projede verimli tarım arazisi olarak bilinen Eleşkirt Ovası’nın adını tahıl ve şeker pancarı yetiştiriciliğiyle birlikte tüm Türkiye’de duyuracaklarını ifade eden İş insanı Kahraman, konum olarak ilimizin bulunduğu avantajla ekonomik yönden büyük kalkınmalar yaşayacağımızın yadsınamaz bir gerçek olduğuna dikkat çekiyor.

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın, böylesi bilgi birikimine, donanımına sahip vefalı ve yardımsever Ağrılı bir iş insanının, her alanda hemşerilerinin yararı ve refahı için çalışmalar ortaya koyacak olmasının bizler için büyük bir şans olduğunu dile getirdi. Hoş sohbetin ve karşılıklı istişarelerin yer aldığı ziyarette İş insanı Azad Medeni Kahraman’a teşekkürlerini de iletti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.