İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce “Toprak Koruma ” Kurulu Toplantısı Yapıldı
Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce, 5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanım Kanunu kapsamında "Toprak Koruma Kurulu" toplantısı yapıldı

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce, 5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanım Kanunu kapsamında “Toprak Koruma Kurulu” toplantısı yapıldı
5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanım Kanunu kapsamında “Toprak Koruma Kurulu” toplantısı İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlendi.
Ağrı’da bulunan kıymetli toprak ve ovalar tarımsal açıdan önemli potansiyele sahiptir. Toprağın oluşumu çok uzun yıllar alıyor fakat kaybedilmesi çok kolay oluyor. Bu yüzden tarım alanlarının tarım dışı amaçlar için kullanılması işlemlerinde Toprak Koruma Kurulu üyelerinin alacağı kararlar çok önemlidir.
Kurul üyelerinin katıldığı toplantıya gündem ile ilgili İl Müdür Yardımcısı Ferdi ÇELİK tarafından yapılan sunum ile devam edildi.
Gündemde yer alan konuların görüşülerek karara bağlandığı toplantı, yapılan değerlendirmenin ardından sona erdi.