DOLAR 32,3413 0.18%
EURO 35,1171 -0.24%
ALTIN 2.240,03-0,14
BITCOIN 2026418-7,83%
Ağrı

KAR YAĞIŞLI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan Iğdır ve Doğubayazıt Ziyareti

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan Iğdır ve Doğubayazıt Ziyareti

ABONE OL
00:26 | 15 Ağustos 2022 00:26
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’ndan Iğdır ve Doğubayazıt Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Iğdır’da ve Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek için bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, esnafla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Ağrı merkezde yürüttüğü çalışmaların ardından önce Iğdır merkeze, ardından Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Yapıcıoğlu, Iğdır merkezde bulunan esnafı ziyaret ederek esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntıları dinledi.

Beraberindekilerle birlikte daha sonra Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine geçen Yapıcıoğlu, ilçe merkezindeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Esnafın sorunlarını not aldıran Yapıcıoğlu, sorunların çözümü noktasında gayret sarf edeceklerini, yetkililere sorunları aktararak çözüm arayışında olacaklarını söyledi. Halkın ilgi gösterdiği Yapıcıoğlu, vatandaşların çay davetlerini karşılıksız bırakmadı.

Gürbulak Sınır Kapısı’nda PCR testinin uygulamasından dert yanan bazı vatandaşlarla konuşan Yapıcıoğlu, testin Van Kapıköy Sınır Kapısı’ndan alınmadığını hatırlatarak, “Van ili ile Ağrı ili farklı cumhuriyetlerde bulunmuyor ki, bu farklılık sadece iller bazında söz konusu. Van ilinde bulunan sınır kapısında PCR testi alınmazken Ağrı’da neden alınıyor?” diyerek bu konuyu gündemlerine alacaklarını söyledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.