DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20707241,04%
Ağrı
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HÜDA PAR Ağrı Teşkilatı, Ağrılıların yanında!

HÜDA PAR Ağrı Teşkilatı, Ağrılıların yanında!

ABONE OL
22:53 | 30 Haziran 2023 22:53
HÜDA PAR Ağrı Teşkilatı, Ağrılıların yanında!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HÜDA PAR Ağrı Teşkilatı, Kurban Bayramı’nı hastaların ve ihtiyaç sahiplerinin yanında geçirdi.

Kurban Bayramı sebebi ile temaslarını sürdüren HÜDA PAR Ağrı İl Teşkilatı, mahallelerde kurban eti dağıtımını gerçekleştirdi ve hastanede tedavi gören hastaların ve yakınlarının bayramlarını tebrik etti.

6-8 Ekim olayları sırasında ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıttığı sırada katledilen Yasin Börü ve arkadaşları adına Ağrı’nın sokaklarında kurban eti dağıtımı gerçekleştiren HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan ve beraberindekiler, katledilen Yasin Börü’nün davasını sürdürmeye devam ettikleri mesajını verdi.

Yürütülen çalışma ile ilgili kısa bir açıklama yapan HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan, “HÜDA PAR Ağrı İl Teşkilatı olarak bugün mahallelerde kurban eti dağıtımında bulunduk. Özellikle kurban eti dağıttığı sırada katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarını anmak ve onların davasını sürdürdüğümüzü bütün Ağrılı kardeşlerimize göstermek istedik. Aynı zamanda Ağrı Umut Kervanı yetkililerine de teşekkür ediyoruz bu olanağı bize sağladıkları için.” dedi.

İhtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtımının gerçekleştiği sırada HÜDA PAR Ağrı İl Teşkilatından başka bir heyet ise Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastalara ve yakınları, hastane görevlileri ile bayramlaştı.

Gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan HÜDA PAR Ağrı Merkez İlçe Başkanı Rıfat Yılmaz, “HÜDA PAR olarak bu mübarek bayram gününde dedik ki, hastalarımızı, yakınlarını, personeli ziyaret edelim. Hastanemizin birçok servisini ziyaret ettik vatandaşlarımızın en çok yakındıkları doktorun olmayışıydı. Defalarca bu sorunu dile getirdik, hala sorun devam ediyor maalesef.” ifadelerini kullandı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.