DOLAR 32,4198 -0.06%
EURO 34,8411 0.26%
ALTIN 2.428,24-0,41
BITCOIN 2016679-2,98%
Ağrı
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HEDEP Ağrı Milletvekili Sakık, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

HEDEP Ağrı Milletvekili Sakık, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

ABONE OL
18:54 | 07 Kasım 2023 18:54
HEDEP Ağrı Milletvekili Sakık, esnaf ziyaretlerine devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, Ağrılı esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Ağrı ve Ağrılı hemşerileri için her zaman sesini çıkartarak çalışmalar gerçekleştiren HEDEP Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Tüm ülkemize ve Ağrı ilimize kış aylarının gelmesiyle soğuk havalar etkisini göstermeye başladı. Ağrı’da evlerde bulunan modern ısınma aracı olan doğalgazın yanında geleneksel yöntem olan soba ile ısınma hala devam ediyor.

Ağrı Milletvekili Sakık ise bugün gerçekleştirdiği ziyaretlerinin başında bu gelenekselliğin devam etmesine katkı sağlayan salona üreticisi esnafla bir araya geldi. Onların dert, sıkıntı ve isteklerini dinleyen Sakık, daha sonra kış mevsimi sebzelerinden olan lahanayı vatandaşlarla buluşturan esnaflarla da bir araya geldi.

Milletvekili Sakık ziyaretleriyle alakalı sosyal medya hesabı üzerinden de, “Ağrı sokaklarındayız. Kışın eli kulağında. Sobalar, Muş kelemi (lahana) ve sokakta sıcak kucaklaşmalar.” açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.