DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049294-0,87%
Ağrı
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Harun Zülküf Arslan, Genç Sağlık Sen Ağrı İl Başkanlığı’na atandı!

Harun Zülküf Arslan, Genç Sağlık Sen Ağrı İl Başkanlığı’na atandı!

ABONE OL
13:27 | 07 Kasım 2023 13:27
Harun Zülküf Arslan, Genç Sağlık Sen Ağrı İl Başkanlığı’na atandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Devlet Hastanesi eski Müdürü Harun Zülküf Arslan, Genel Başkanlığını Osman Kaya’nın yaptığı Genç Sağlık Sendikası Ağrı İl Başkanlığı’na atandı.

Genel Merkezi Ankara’da bulunan ve 2022 yılında kurulmasına rağmen adından sıkça söz ettiren Genç Sağlık Sendikası’nın Genel Başkanlığını Osman Kaya, Genel Başkan Yardımcılığını ise Ağrı Diyadin ilçe nüfusuna kayıtlı Dinçer İlboğa yapıyor. Edinilen bilgiler doğrultusunda Genç Sağlık Sen’in üye sayısının 17 bin 521’e de konuşulanlar arasında. Geçtiğimiz günlerde 81 ilin katılımcılarıyla birlikte Ankara’da gerçekleştirilen başkanlık toplantısında ise Ağrı Devlet Hastanesi eski Müdürü Harun Zülküf Arslan’ın Genç Sağlık Sen Ağrı İl Başkanlığı’na atandığı açıklandı.

Genel Merkez tarafından il başkanlığına atanan Arslan yaptığı açıklamada, alın terlerinin hukukuna her zaman sahip çıkmaya çalıştıklarını ve çıkmaya da devam edeceklerini belirterek, “Şu an yetkili sendikalar tarafından sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın sorunlarına yeterli düzeyde çözüm üretilemediği gibi, aksine bu sorunların giderek derinleşmesine görülmektedir.

Yıllardır ekip anlayışı içinde yürütülen sağlık sisteminde derin ayrışmaların yaşanmasına neden olunduğu, tüm bu olumsuzlukları körükleyen sorumsuz sendikal söylemlerin bitmek tükenmek bilmediği sağlıkta kamu hizmeti veren her bir personel bilmektedir.
Bizler; bireysel ve kurumsal düzeyde en zor süreçlerde ortaya koyduğumuz hizmet aşkı ile emek ve alın terimizin hukukuna her zaman sahip çıkmaya çalıştık, çıkmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Slogan yerine çözüm odaklı bir anlayışın hakim olması gerektiğini belirten Arslan, “Sendikal faaliyetler içerisinde yaşanan her türlü hatadan ders çıkartarak sağlık ve sosyal hizmet sisteminin daha iyi işlemesi, çalışanlarımızın haklarının aranması noktasında slogan yerine çözüm odaklı, bilimsel ve teknik bir anlayışın hakim olması, üretken ve yenilikçi bir yaklaşımla sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın özlük ve sosyal hakları için etkin bir şekilde mücadele edilebilmesi amacıyla yeni bir yola çıkıyoruz. Bu yola tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı kucaklamak ve kucaklaştırmak için çıkıyoruz. Bu yolu birlik, beraberlik, samimiyet, cesaret ve liyakatle süsleyeceğiz. Sendikacılığa yeni bir anlayış yeni bir soluk getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Arslan ayrıca, çok kısa zamanda bürokratik işlemlerin tamamlanmasından sonra Genç Sağlık Sendikası Ağrı İl Yönetim Kurulu’nun kamuoyuna duyurulacağını söyledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.