DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044012-2,05%
Ağrı
23°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Halil Özyolcu siyaseti bıraktığını açıkladı!

Halil Özyolcu siyaseti bıraktığını açıkladı!

ABONE OL
13:48 | 03 Ekim 2023 13:48
Halil Özyolcu siyaseti bıraktığını açıkladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kurucu İl Başkanı, 2002-2007 yılları arasında ve 22. Dönem AK Parti Ağrı Milletvekili olarak görevini icra etmiş olan Av. Halil Özyolcu, artık siyasette yer almayacağını duyurdu.

Artık Ağrı’da yeni simalara ve yeni siyasetçilere yer açmak gerektiğini ifade eden Siyasetçi Av. Özyolcu, siyasete atılmak isteyen Ağrı’nın gençlerinin her zaman yanında olarak onları destekleyeceğinin de altını çizdi.

Av. Halil Özyolcu siyaseti bıraktığını duyurmasının ardından yaptığı açıklamada, “Ağrı’da gençlerin artık siyasete girmesi gerekiyor. Siyasetin Ağrı’da yaşayan gençlerden oluşması gerekiyor. Ben Ağrı Belediye Başkanlığına aday aday değilim, hatta bundan sonra hiçbir platformda da aday değilim.

Bence Ağrı’ya Belediye Başkanı olacak kişi önceki dönem siyaset yapanlardan biri değil de genç istekli, vasıflı, heyecanlı olmalı. Ağrı’da yaşan ailesi orada, aşireti, orada akrabası orada herkesi tanıyan kişi olsun, bırakın orada o aday olsun.

Siyaseti bıraktım Partimi bırakmadım. Önceki dönemlerde olduğu gibi bütün seçimlerde seçim bölgeme gelip çalışmalara katıldım. Yine partim bana görev verirse kim aday olursa gelip destek çalışması yaparım.

Dediğim gibi Ağrı’da Belediye Başkanı olacak kişi bizim eski siyasetçilerin yerine orada yaşayan yeni siyaset yapacak kişilerden oluşmalı. Ankara’da veya İstanbul’dan gelecek veya gönderilecek isimlerden değil.“ sözlerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.