DOLAR 32,5306 0.22%
EURO 35,2084 0.66%
ALTIN 2.438,790,02
BITCOIN 2034264-2,08%
Ağrı
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HAK – İŞ Ağrı İl Başkanı değişti!

HAK – İŞ Ağrı İl Başkanı değişti!

Hak-İş Ağrı İl BaşkanI Ahmet Varol, sağlık sorunları sebebiyle görevini Öz Sağlık-İş Sendikası Ağrı Şube Başkanı Hakan Yıldırım’a devretti.

ABONE OL
17:13 | 01 Ocak 2024 17:13
HAK – İŞ Ağrı İl Başkanı değişti!
3

BEĞENDİM

ABONE OL

Hak-İş Ağrı İl BaşkanI Ahmet Varol, sağlık sorunları sebebiyle görevini Öz Sağlık-İş Sendikası Ağrı Şube Başkanı Hakan Yıldırım’a devretti.

Görevden ayrılsa bile Hak-İş Konfederasyonu işçi ve emekçiler için yaptığı mücadeleyi sahada anlatacağını belirten Varol, “Biz emekçiler Hak-İş’le var olduk bundan sonrada var olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Görev teslim töreninde açıklamalarda bulunan Ahmet Varol, “Konfederasyonumuzun Genel Başkanı Mahmut Arslan ve yönetimi ile sendikamızın Genel Başkanları ve Yönetimleri Öz Gıda-İş Sendikamızın Genel Başkanı Halil Çukutli ve yönetimine Ağrı İlimizde her zaman yanımda olan Şube Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, İl Başkanlarımıza, Temsilcilerimize, Kıymetli üyelerimiz STK Başkanlarımıza Kurum Amirlerimize teşekkür ediyorum.

Benim için Konfederasyonum ve Sendikalarımızın hep var olacağını bu dava kardeşliğinin her zaman var olacağını, gönüllerimiz her zaman işçi ve emekçi çalışanların hak ve menfaatleri için çarpacağını herkesin bilmesini isterim.” ifadelerini kullandı. 

HAK-İŞ Konfederasyonu Ağrı İl Başkanlığı görevini yeni devralan Öz Sağlık -İş Sendikası Ağrı Şube Başkanı da Hakan Yıldırım da yaptığı konuşmada, “9 yıllık emek mücadelesinde Hak-İş ailesinin bir ferdi olarak birlikte mücadele verdiğimiz bu sahada iyi hizmetleri birlikte ifaa ettiğimiz yol arkadaşımız dava insanı Ahmet Varol’un Ağrı ilimizde Hak-İş Konfederasyonumuz adına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Yıllardan beri birlikte hizmet etmenin gururunu yaşarken, ailevi sağlık sebeplerinden dolayı Hak-İş İl Başkanlık görevini bırakması bizleri üzse de her şeyin başı sağlıktır.

Tarafıma verilen görevi en iyi şekilde sürdürüleceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Allah’ın izni ile daha önce yapmış olduğumuz hizmetler nasıl en iyi şekilde yapıldıysa, Ağrı geneli tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizi temsil etmek adına Hak-İş Konfederasyonumuzun bir parçası olması için ayrıca çağrıda bulunuyorum.

Hak-İş Konfederasyonunun misyonu ve ilkelerine göre hareket ederek bu bayrağı işçi ve emekçi kardeşlerimizle hep birlikte en yükseklere çıkaracağız.” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)