DOLAR 32,5204 0.08%
EURO 35,0057 -0.11%
ALTIN 2.436,570,03
BITCOIN 2089682-0,55%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ak Parti Ağrı İl Genel Meclis Üyesi Güngör Yıldırım Basını Unutmadı

Ak Parti Ağrı İl Genel Meclis Üyesi Güngör Yıldırım Basını Unutmadı

ABONE OL
22:27 | 25 Temmuz 2020 22:27
Ak Parti Ağrı İl Genel Meclis Üyesi Güngör Yıldırım Basını Unutmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Ağrı İl Genel Meclis Üyesi Güngör Yıldırım, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla  Ağrı’daki yerel ve Ulusal basında çalışan gazetecilerle, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Konuk Evinde düzenlediği yemek programında bir araya geldi.

Gazetecilerin bayramını kutlayan Yıldırım, gazetecilere yönelik yaptığı konuşmasında 24 Temmuz 1908 yılında Türkiye’de basına yönelik sansürün kaldırıldığını ifade etti.

Ağrı’da basın her zaman vatandaşın sesi olmuştur. Ağrı’da  basının diğer illere göre oldukça başarılı ve kaliteli haberlerin öncüsü olduğunu ifade eden Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü;

Sadece böyle özel günlerde değil, daha sık bir araya gelmeli ve Ağrı için neler yapabileceğimizi istişare etmeliyiz, basının gücü asla küçümsenemez, sizler benim ağabeyim, kardeşlerim siniz ve hepinizi ayrı ayrı takdir ettiğim basının değerli kalemleri siniz, bugün sizlerle burada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum dedi, Yıldırım sözlerinin devamında;

Basının demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından olduğunu ifade eden Yıldırım:” Gerek ülkemizin gerekse Ağrı’mızın kalkınmasında, güçlenmesinde ve her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında basın mensuplarımızın gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlamaktadır. Yine ülkemizin hedefleri doğrultusunda milletimizin sesini uluslararası alana taşıma noktasında da basınımız çok büyük bir sorumluluk üstlenmekte ve bu sorumluluğu yerine getirmektedir.

Yerelden ulusala, böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için büyük bir özveri ile vatanımızın her köşesinde görevini yerine getiren, haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamak adına afetlere, acılara tanık olan, her türlü zorluğa rağmen sorumluluk bilinci ile çalışan tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Verilen yemekten sonra Güngör Yıldırım Basın Mensupları ile birlikte hatıra fotoğrafı çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.