DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20703181,20%
Ağrı
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç Parti Ardahan İl Başkanı Çoban’dan, KGK Ardahan İl Temsilciliğine Ziyaret

Genç Parti Ardahan İl Başkanı Çoban’dan, KGK Ardahan İl Temsilciliğine Ziyaret

ABONE OL
13:29 | 28 Ocak 2020 13:29
Genç Parti Ardahan İl Başkanı Çoban’dan, KGK Ardahan İl Temsilciliğine Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararnamesi ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Ardahan İl Temsilciliği’ne atanan Özkan Karakaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Genç Parti Ardahan İl başkanı Cihan Çoban, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararnamesi ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi Ardahan İl Temsilciliği’ne atanan Özkan Karakaya’yı ziyaret etti.

Evrensel gazetecilik, etik ve ahlaki kuralları benimseyen gazete ve haber sitelerinde bu düsturu işleyen değerli dostum gazeteci ve KGK İl Temsilcisi Özkan Karakaya’ya başarılar diliyorum Diyen Başkan Çoban: “İlimizde kurumlar ve komşu ülkeler arasında faaliyette bulunan değerli üstadımız Karakaya, bu misyonu taşıyan KGK ile uyum içinde en iyi şekilde temsil edebilecek bir başkandır. Halkı en iyi ve en doğru bir şekilde bilgilendiren Karakaya’ya görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Meslek hayatını başarılı bir şekilde sürdüren ve bünyesinde birçok gazeteci yetiştiren, bu mesleği onurluca icra eden ve geleceğe taşıyan şahsınızda ki tüm ekibinizi kutlar, görevinizde başarılar diler saygılarımı sunarım” dedi.

Ardahan’da son yıllarda başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken, siyaset sahnesinde tüm dikkatleri üzerine toplayan, tüm kesimlerle uyum içerisinde çalışarak Ardahan’ın gelişmesine ciddi katkıları olan Genç Parti Ardahan İl başkanı Cihan Çoban’a teşekkür eden KGK İl Temsilcisi Özkan Karakaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Küresel Gazeteciler Konseyi’nin yurt içi ve yurt dışındaki çalışmaları hakkında Genç Parti Ardahan İl başkanı Cihan Çoban’a bilgi veren KGK Ardahan İl Temsilcisi Özkan Karakaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Ekim 2019 tarih ve 1660 sayılı kararnamesi ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyinin uluslar arası bir statüye sahip olduğunu söyledi.

KGK’nın 2019 yılında kurulduğunu ve Türk medyasına yeni bir soluk getirdiğini Başkan Çoban’a aktaran Karakaya, “KGK, Kurucu Genel Başkanımız Sayın Mehmet Ali Dim’in önderliğinde Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ve meslektaşlarımızın destekleriyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla resmen faaliyetlerine başladı. 2019 yılında KKTC, Azerbaycan ve Anadolu’nun çeşitli şehirlerinde medya buluşmalarının yanı sıra ülkemizin tarihindeki en büyük medya organizasyonu olan Rus Medya Konseyi Kongresi’ne ev sahipliği yaptık. Bu organizasyonda 85 ülkeden 160 Rus dili konuşan gazeteciyi ağırlayarak ülkemizin tanıtımına ve ülkeler arası dostluğa büyük katkı sunduk. KGK, 2020 yılında çok daha etkin olarak faaliyetlerini sürdürecek. Meslektaşlarımızın ve Türk medyasının dijital çağa ayak uydurması noktasında çalışmalar olacak. Ülkemizin milli menfaatleri doğrultusunda yurt içi ve yurt dışında çalışmalarımız aralıksız sürecek. Bu anlamda 2020 KGK’nın yılı olacak” dedi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.