DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20692441,08%
Ağrı
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gazeteci Sinan Aygül’e saldırıldı!

Gazeteci Sinan Aygül’e saldırıldı!

ABONE OL
21:48 | 17 Haziran 2023 21:48
Gazeteci Sinan Aygül’e saldırıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitlis’te gazetecilik yapan Sinan Aygül, Tatvan Belediyesi Başkanı Mehmet Emin Geylani’nin korumalarının saldırısına uğradı.

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı gazeteci Sinan Aygül, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’nin silahlı koruması polis memuru Engin Kaplan ve boksör koruması Yücel Baysal’ın saldırısına uğradığını iddia etti.

Sağlık görevlilerinin ilgilendiği anlara dair kanlar içinde kalmış fotoğraflarını sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşan Aygül, “Biraz önce Tatvan’da Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’nin silahlı korumalarının saldırısına uğradım. Belediyeye ait araçtan inerek saldıran şahıslar arkamdan kafama vurduktan sonra küfredek ‘Bir daha başkan hakkında yazarsan geberirsin’ diye tehditler ettiler. Tavan Devlet Hastanesi’ne götürülüyorum.” ifadelerini kullandı.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ise Aygün’ün iddialarını yalanlayarak ve sosyal medya hesabı üzerinden Sinan Aygül’u etiketleyerek, “Bugün yaşanan talihsiz olay ile hiçbir ilgim bulunmamaktadır. Yaşanan olay, şahıslar arasında yaşanan tasvip etmediğmiz bir tartışmadan kaynaklanmıştır. Sinan Aygüle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olayda ismi geçen Belediye personeli ile ilgili de idari soruşturmayı başlatmış bulunuyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.