DOLAR 32,4824 -0.06%
EURO 34,8201 -0.55%
ALTIN 2.437,550,07
BITCOIN 2075343-1,24%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Ağrı’da

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Ağrı’da

ABONE OL
00:49 | 25 Ekim 2020 00:49
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Ağrı’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı-Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ağrı’ya gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ahmed-i Hani Havalimanı’nda, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından beraberindeki heyet ile birlikte Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü  Mehmet Aktaş, burada görevli personel ile görüştü. İl Emniyet Müdürü  Nihat Özen’den yürütülen genel güvenlik ve asayiş hizmetleri hakkında bilgi aldı ve değerlendirme toplantısı yaparak yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen’e çalışmalarında başarılar dileyerek vazifelerinde üstün disiplin, gayret ve fedakarlık gösteren tüm polislerimize de görevlerinde muvaffak olmalarını diledi.

Ziyaret süresince Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’a; Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Özel Harekat Başkanı Selami Türker, İstihbarat Başkanı Sabit Akın Zaimoğlu, Terörle Mücadele Dairesi Başkanı Hasan Yiğit, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanı Özer Korkmaz, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Reşat Demirel ve İnşaat Emlak Daire Başkan Yardımcısı İlker Saraçoğlu eşlik etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.