DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20724571,27%
Ağrı
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emine Teyfur, profesör unvanına hak kazandı!

Emine Teyfur, profesör unvanına hak kazandı!

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde akademik başarılarıyla tanınan Emine Teyfur, profesör unvanına hak kazandı.

ABONE OL
15:03 | 09 Ocak 2024 15:03
Emine Teyfur, profesör unvanına hak kazandı!
3

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde akademik başarılarıyla tanınan Emine Teyfur, profesör unvanına hak kazandı. Teyfur, uzun yıllardır üniversitenin çeşitli birimlerinde yaptığı önemli çalışmalar ve katkılarıyla bilinen Ağrı halkının sevdiği ve saydığı değerli bir bilim insanıdır.

Emine Teyfur, Coğrafya alanındaki kapsamlı araştırmaları ve eğitim faaliyetleriyle öne çıkarak, üniversitenin bilimsel birikimine değerli katkılarda bulunmaya devam ediyor. Profesörlük unvanını kazanarak, üst düzey akademik başarısını taçlandıran Teyfur, öğrencilerine ve meslektaşlarına ilham kaynağı olmaya devam edecek.

Akademik kariyerine Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak başlamış, daha sonra Ege ve Dokuz Eylül Üniversitelerinde görev yapmıştır. 2013 yılında itibaren Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde çalışmaya devam eden Prof. Dr. Emine Teyfur, yerli ve yabancı yazarlar tarafından kaynak gösterilen değerli bir bilim insanı olarak biliniyor.

Coğrafya alanındaki çalışmalarıyla öne çıkan Teyfur, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Başkanlığı görevini sürdürüyor. Aynı zamanda, 4 yıl boyunca KADEM Ağrı Başkanlığı görevini üstlenmiş ve bu süreçte önemli projelere imza attı.

Prof. Dr. Mehmet Teyfur ile evli olan Emine Teyfur, aynı zamanda iki çocuk annesidir. Kişisel ve mesleki başarılarıyla öne çıkan Teyfur, akademik camiada genç araştırmacılara ilham olmaya devam etmektedir.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti olarak Sayın Prof. Dr. Emine Teyfur’un yeni akademik unvanını kutluyoruz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.