DOLAR 32,5393 0.16%
EURO 34,9590 -0.05%
ALTIN 2.457,810,90
BITCOIN 20864981,08%
Ağrı
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DTSO Başkanı Cemal Can, sevenlerini korkuttu!

DTSO Başkanı Cemal Can, sevenlerini korkuttu!

ABONE OL
18:39 | 14 Şubat 2023 18:39
DTSO Başkanı Cemal Can, sevenlerini korkuttu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası ve Can Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini icra eden Cemal Can, yaşadığı kalp ağrısı sonrasında anjiyo oldu.

Doğubayazıt ilçemizi yaptığı projelerle ileri noktalara taşıyan ve hayırseverliği ile Ağrı ilimiz genelinde halkımız tarafından tanınan ve sevilen Başkan Cemal Can, bugün kalbine yapılan anjiyo operasyonuyla sevenlerini korkuttu.

Göğüs ağrısı şikayeti ile Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden Cemal Can’ın yapılan geniş kapsamlı tetkikler sonucunda kalp damarlarından birinin kapalı olduğu anlaşıldı. Yapılan operasyonla, Cemal Can’ın açılan kalp damarına stent takıldı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Adem Aslan’ın konuyla alakalı yaptığı açıklamada, “Cemal bey bugün kalp ağrısı şikayeti ile ilgili kardiyoloji servisine geldi. Yapılan tetkiklerde bir damarının kapalı olduğu anlaşıldı. Açılan damara stent takıldı. Hastamızın durumu çok iyi bir gece misafirimiz olacak. Yarına taburcu edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.