DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2051545-1,97%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğubayazıt TSO’da Cemal Can Dönemi Başladı

Doğubayazıt TSO’da Cemal Can Dönemi Başladı

ABONE OL
17:59 | 11 Ekim 2022 17:59
Doğubayazıt TSO’da Cemal Can Dönemi Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Devir Teslim Töreni yapıldı.

Devir teslim törenine Doğubayazıt TSO Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Can, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Civaş, Cengiz Çelik, Hasan Öztürk, Vechettin Taş, Harun Bayram, Mehmet Saldız ve Eski Yönetim Kurulu Başkanı Ali Efe ile davetliler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Can yaptı. Can konuşmasında, “1 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası oda organ seçimlerinin, ardından yine odamızda yapmış olduğumuz Yönetim Kurulu, Meclis Divanı ve Disiplin Kurulu seçimlerinde de uzun yıllar sonra ilk kez meclis üyelerimizin oylarıyla görevi teslim aldık. Seçim sürecinde bizlere destek olan tüm üyelerimize ve Yönetim Kuruluna seçilmemiz konusunda destek veren tüm Meclis Üyelerimize teşekkür ederiz.

Seçim günü oluşan birlik ve beraberlik ortamının görev süremiz boyunca devam etmesini, yapacağımız çalışmalarda hep birlikte odamızı en üst seviyelere ulaştırmayı hedefliyoruz.

Bütün üyelerimizin sesi olmak, Doğubayazıt’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olmanın vermiş olduğu sorumluluğu yerine getirmek, Doğubayazıt’ı ve Doğubayazıt TSO’yu ulusal ve uluslar arası platformlarda başarıyla temsil etmemiz için birlik olmaya, bütün olmaya ihtiyacımız var. Bu nedenle kazanan veya kaybeden taraflar olarak değil, tek vücut olarak hareket etmemiz gerektiğinin bilincindeyiz.

Önceki dönem Meclis Başkanımız, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizin değerli görüşlerine zaman zaman başvuracağız. Sadece meclisimizle değil, başta Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarımızla da istişare halinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu vesileyle devir teslim törenimize katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Cemal Can’ın ardından söz alan Eski Yönetim Kurulu Başkanı Ali Efe, yeni seçilen Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine başarılar diledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.