DOLAR 32,5397 0.15%
EURO 34,9119 -0.26%
ALTIN 2.435,47-0,02
BITCOIN 2092915-0,35%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’dan müjde!

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’dan müjde!

ABONE OL
12:42 | 21 Aralık 2021 12:42
Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’dan müjde!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, attığı her adımı Doğubayazıt’ı zirveye ve aydınlığa çıkartmak umuduyla atmaya devam ediyor. Avrupa birliği destekli kanalizasyon, yağmur suyu ve atık su arıtma tesisi hayata geçiriliyor.

Doğubayazıt Belediyesi’nin her koşulda ve şartta vatandaşın menfaatini düşünerek hareket ettiğinin altını çizen Acar, Doğubayazıt halkının müjdeyi hakettiğini söyledi. Başkan Acar, “Doğubayazıt halkına söz vermiştik bize engel olanların engelini aşacağız diye. Çünkü hizmet için insiyatifi halktan aldık.

Halkımızın bize güveni ve duasıyla, uzun uğraşlar ve girişimler sonucu Avrupa birliği destekli kanalizasyon, yağmur suyu ve atık su arıtma tesisinin olduğu 13.5 Milyon Euro tutarındaki proje için start verdik. Her proje gibi bu büyük projeyi de hayata geçirdik. Kanalizasyon ve alt yapı sorunları olan mahallelerimiz kalmayacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı proje sorumlusu, Müşavir ve Müteahhit firmalarının temsilcileri ile bir araya gelerek projenin hayata geçirilmesi için zemin etüdü ve aplikasyon çalışmalarını başlattık. Gerekli imalat ve malzeme kabulü,  şantiye alanının oluşturması gibi önemli konuların bu yıl içinde tamamlayacağız. 2022’da proje hayata geçirileceğine ve tamamen biteceğine dair değerli halkımıza müjdeyi veriyorum.

İlk hedeflenen bölgelerden olan ve yıllardır kaderine terk edilen Büyük Ağrı, Hürriyet ve Sanayi Mahalleleri’nde başlanacak olan bölgenin en büyük Avrupa Birliği destekli projesi için şantiye alanları ve yer tahsisi bu yıl tamamlanacak. Hizmete odaklandık ve başardık.” diyerek Doğubayazıtlı vatandaşlara müjdeli haberi verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.