DOLAR 32,5696 0.25%
EURO 35,0044 0.08%
ALTIN 2.449,100,54
BITCOIN 20946480,21%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar Türkiye’de ilki gerçekleştirdi

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar Türkiye’de ilki gerçekleştirdi

ABONE OL
18:13 | 28 Aralık 2021 18:13
Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar Türkiye’de ilki gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, artan fiyatlar ve stokçulukla da mücadele etmek için Doğubayazıt’ta bulunan büyük zincir marketleri teftiş etti. Yüksek fiyatlarla ürün satışı gerçekleştiren marketlere cezai işlem uyguladı.

Ağrı Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Her zaman halkın refahı ve mutluluğu için çalışıp güzel projeler ortaya çıkartan Başkan Yıldız Acar, artan fiyatlar ve stokçulukla mücadele etmek için zabıta kıyafetleri giyerek Doğubayazıt’ta hizmet veren büyük zincir marketleri teftiş etti. Sabahın erken saatlerinden akşamın geç vakitlerine kadar zabıta ekipleri ile denetleme yapan Başkan Acar, yüksek fiyatlarla ürün satışı gerçekleştiren marketlere tutanak tutarak gerekli cezai işlemleri uyguladı. Denetlemelerin sadece bugün ile sınırlı kalmayarak sürekli gerçekleştirileceğinin de altını çizdi.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren ve zabıta kıyafetleriyle fahiş fiyatları önlemek adına market denetimi yapan ilk Belediye Başkanı olan Yıldız Acar market denetimlerinin ardından açıklamalarda bulundu. Ticarette asla yanlışa müsaade etmeden olayların takipçisi olacağını belirten Başkan Acar, “Doğubayazıt esnafının halkını düşünerek hareket edeceğinin inancı içindeyim. Zaten kadim şehrimin esnafına da bu yakışır. Esnaf sattığı ürünlerin tarihine ve fiyat etiketlerine dikkat edecek. Esnafıyla halkıyla bu ilçede her birimiz, birbirimize dürüst ve fedakâr olmak zorundayız. Bu ilçenin evladı olan Ahmedi xaninin torunları Ahmedi xani ahlakından nasiplenmiştir. Asla ticarette yanlışa müsaade edilmemeli. Bizler de yaşanan olayların takipçisi olacağız. Bu halk cezayı hak etmiyor. Ama halkı cezalandırmak isteyen esnaf karşısında bizi bulacak. Bundan böyle denetimleri sıkılaştıracağız. Dua halkımızdan hizmet bizden.” sözleriyle de her türlü halkının yanında olduğunu ve onlara yaşatılacak ekonomik haksızlığın karşısında olduğunu söyledi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.