DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.437,260,07
BITCOIN 2074148-1,53%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar, Seyda Molla Musa Geçit’in adını ölümsüzleştiriyor

Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar, Seyda Molla Musa Geçit’in adını ölümsüzleştiriyor

ABONE OL
00:01 | 11 Aralık 2021 00:01
Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar, Seyda Molla Musa Geçit’in adını ölümsüzleştiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, bugün Belediye Meclisi’nde gerçekleştirdiği toplantıda tarihi bir karara imza attı.

Belediye Başkanı Acar, her ay rutin olarak işleyen Doğubayazıt Belediyesi aylık Meclis Toplantıları devam ederken ve 2021 yılının son meclis toplantısı sonlanırken, Belediye Başkanı olarak Meclise 2 ek Gündem Maddesi taşıyarak bu yıla damgasını vurarak Molla Musa Medresesi’nin olduğu Bahçelievler Caddesi Seyda Molla Musa Geçit olarak değiştirildiğini duyurdu.

Geçtiğimiz Kasım ayının son günü hayata gözlerini yuman büyük alimi unutmayarak adını yaşatmak isteyen Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar konuyla alakalı, “MOLLA MUSA MEDRESESİNİN OLDUĞU bahçelievler caddesi SEYDA MOLLA MUSA GEÇİT olarak değiştirilmesi ilçemize hayırlı olsun. Değerli büyük değerimiz  âlim seyda molla Musa’ya Allah’tan rahmet diliyorum.

Her ay rutin işleyen, Doğubayazıt Belediyesi aylık Meclis Toplantıları devam ederken ve 2021 yılının son meclis toplantısı sonlanırken, Belediye Başkanı olarak Meclise taşıdığım 2 ek Gündem Maddesi bu yıla damgasını vurdu. Bu ay 20 gündem, 2 ek gündem maddesi ve 2 önerge meclise taşınırken, 8’i karara,12’si havale, 2 önerge ise plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.

Belediye Başkanı olarak 3.Gün toplantısına getirdiğim ek gündem maddeleri; Molla Musa Medresesi’nin olduğu Bahçelievler Caddesi’nin, Seyda Molla Musa Geçit Caddesi olarak değiştirilmesi ve İlçemizin Trafik sorununun giderilmesi için Trafik akışını zora sokan ve uygunsuz park eden araçların kaldırılması için çekici (Ahtapot ) tipi aracının alımı, çoğunluğun kararı ile karara bağlandı.İlçemizin herhangi bir hanesi veya hangi noktası olursa olsun, hizmetin en güzelini ulaştırmaya çalışan Doğubayazıt Belediyesi ve yönetimimiz olarak halkımızın menfaatini göz ardı etmiyoruz. Halkımıza hayırlı olsun.” açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.