DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2053262-2,02%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar: “Önceliğimiz kadınlar ve özel durumlu kardeşlerimiz”

Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar: “Önceliğimiz kadınlar ve özel durumlu kardeşlerimiz”

ABONE OL
15:27 | 07 Ocak 2022 15:27
Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar: “Önceliğimiz kadınlar ve özel durumlu kardeşlerimiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göreve geldiği ilk günden bu yana ne kadar yoğun çalışırsa çalışsın Doğubayazıt halkına zaman ayırıp onların sıkıntılarını çözmeye yardımcı olan Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek verdikleri hizmetin kapılarını sonuna kadar açmaya devam ediyor.

Doğubayazıtlı kadınlarla bir araya gelerek onlarla sohbetlerini sürdüren Başkan Acar, ilimizin yaşadığı bu soğuk havalarda da özel durumlu hemşerilerimizin yüreklerinin sıcaklığında ısınmaya devam ediyor.

Engelli vatandaşların önlerindeki engelleri kaldırmak için çalışmalar yapan Doğubayazıt Belediye başkanı, bugün onlarla ve Doğubayazıtlı kadınlarla vakit geçirdi. Konuyla alakalı açıklama yapan Başkan Acar, “Soğuk kış günlerinde, kadınlarımız ve özel durumlu kardeşlerimizin yüreğinin sıcaklığında, güler yüzlü ve misafirperverliğin de ısınıyoruz. Doğubayazıt ilçemizde bir taraftan kadınlarımızla bir araya gelip istişare yaparken, bir taraftan da engelli kardeşlerimizi de ihmal etmiyor ve önlerindeki engelleri birer birer kaldırmaya çalışıyoruz.

Doğubayazıtlı kadınlar naif oldukları kadar, cesur, dürüst, samimi ve yiğitler. Doğubayazıt ilçesinde bizim önceliklerimiz kadınlar ve özel durumlu kardeşlerimizdir. Aralıksız kadınlarımızı ve özel durumlu kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Biz kadınlarımızdan aldığımız güç ve enerji ile özel durumlu kardeşlerimizin duasıyla aralıksız hizmet etmeye devam edeceğiz. Dünyayı kadınlar yönetirse asla savaşlar olmazdı. Çünkü kadınların dilleri, dinleri, etnik kimlikleri farklı olsa da acıları ve gözyaşları aynıdır. Dua sizden hizmet bizden.” ifadelerini kullandı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.