DOLAR 32,2735 0.07%
EURO 34,8290 -0.02%
ALTIN 2.435,970,16
BITCOIN 20289642,34%
Ağrı
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar: “Halkın refahı için tek umut kadının güçlü duruşudur”

Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar: “Halkın refahı için tek umut kadının güçlü duruşudur”

ABONE OL
22:09 | 20 Aralık 2021 22:09
Doğubayazıt Belediye Başkanı Acar: “Halkın refahı için tek umut kadının güçlü duruşudur”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Göreve geldiği ilk günden bu yana ne kadar yoğun çalışırsa çalışsın Doğubayazıt halkına zaman ayırıp onların sıkıntılarını çözmeye yardımcı olan Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek verdikleri hizmetin kapılarını sonuna kadar açmaya devam ediyor.

Hane ziyaretleri kapsamında bu hafta Doğubayazıtlı kadınlarla bir araya gelen Başkan Acar, hayatımızda ve toplumumuzda kadınların ne kadar önemli rolleri olduğuna vurgu yaptı. Toplumun yeniden şekillenmesinin ve her alanda gelişmesinin tamamıyla kadının özgür olmasına bağlı olduğunu söyleyen Doğubayazıt Belediye Başkanı, kadınların hayata bakışının dünyanın değişimi için önemli olduğunun altını çizdi.

Başkan Yıldız Acar’ın, Doğubayazıtlı kadınlara yaptığı konuşmasında, “Kadınların hayata bakışı dünyanın değişimi için önemlidir. Kadın kendi şahsında özgürleşmeli. Doğubayazıt kadınlarıyla bir araya gelip ilçemizin değişim ve dönüşümü üzerinde fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bulunmaya devam edeceğiz.

Doğubayazıt ilçesi ancak ve ancak kadın eliyle hakkettiği yeri bulacak. Toplumun yeniden şekillenmesi, her alanda gelişmesi tamamıyla kadının özgür olmasına bağlıdır. Özgür bir kadın özgür bireylerin yetişmesine vesile olur. Kadınlar hayatın her alanında olursa; insan hakları, toplumsal cinsiyet eşitliği, sosyoekonomik kalkınma ve barış arasındaki bağlantı giderek daha belirgin bir şekilde yerine oturacak. Çünkü kadın hayatın mihenk taşıdır.

Kadın, toplumun her alanında hakkettiği yeri almak zorundadır. Ancak bu şekilde toplumsal sorumluluk yerine gelebilir. Kadın toplumsal uzlaşma ile toplumsal refahı inşa edecek. Biz kadınlara olan inancımız ile kadının özelde ülkeyi, genelde dünyayı değiştireceğine olan güven duygumuz ile kadınlarımızla bir araya gelip birlik olup ilçemizde değişim dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Geleceğin kurtarıcısı ve halkın refahı için tek umut kadının güçlü duruşudur….” diyerek her zaman her şekilde Doğubayazıtlı kadınların yanında olup onlara destek olacağını ifade etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.