DOLAR 32,5449 0.13%
EURO 34,9416 -0.19%
ALTIN 2.439,590,15
BITCOIN 20979180,30%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Diyanet Haber’ koordinatörleri Ağrı’da bir araya geldi

‘Diyanet Haber’ koordinatörleri Ağrı’da bir araya geldi

ABONE OL
17:23 | 13 Eylül 2022 17:23
‘Diyanet Haber’ koordinatörleri Ağrı’da bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İl Müftülüğü merkez ve ilçelerde görevli “Diyanet Haber” koordinatörleri gerçekleştirdikleri toplantıda bir araya geldi.

Ağrı İl Müftülüğü tarafından merkez ve ilçelerde görevli Diyanet Haber koordinatörlerine yönelik “Tanışma ve İstişare” toplantısı düzenlendi. Ağrı İl Müftülüğü merkez ve ilçelerde görevli “Diyanet Haber” koordinatörleri gerçekleştirdikleri toplantıda bir araya geldi.

Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük başkanlığında düzenlenen toplantıya Ağrı İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı, il ve ilçe diyanet haber koordinatörleri katıldı. Düzenlenen toplantıda, sosyal medyanın önemi ve kurumsal prensipler, tebliğ ve irşat faaliyetlerinde habercilik, Diyanet İşleri Başkanlığı kurumsal haber sitesi olan Diyanet Haber’e içerik ve haber akışı sağlamak gibi birçok konuda istişarelerde bulunuldu.

Ağrı İl Müftüsü Büyük yaptığı açıklamada, “Yaşadığımız çağda bilgiye ulaşım ve iletişim dijitalleşmiş ve sosyal medya öne çıkmıştır. Bu sebeple Diyanet İşleri Başkanlığımız insanlarla daha hızlı ve etkin iletişim kurabilmek amacıyla dijital mecraları daha yoğun kullanarak vatandaşlarımıza din hizmeti sunmaktadır. Müftülükler olarak bizlerin de gayesi çağımızın sunduğu araçları da kullanarak din hizmetini en güzel şekilde sürdürmek ve yapılan güzel şeylerden vatandaşlarımızı haberdar etmektir.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.