DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046520-2,60%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyadin’deki Davut Kaplıcaları, şifa üssü olmaya aday!

Diyadin’deki Davut Kaplıcaları, şifa üssü olmaya aday!

ABONE OL
21:07 | 29 Ağustos 2023 21:07
Diyadin’deki Davut Kaplıcaları, şifa üssü olmaya aday!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı ilimiz Diyadin ilçesinde yer alan ve Kaplıca suları bakımından Dünya’da en iyi mineral oranlarına sahip kaplıcalardan biri olan Davut Kaplıcaları misafirlerini bekliyor.

Davut Kaplıcaları Ağrı sınırları içinde bulunan Diyadin’de yer almaktadır. Kaplıca suları bakımından Dünya’da en iyi mineral oranlarına sahip kaplıcalardan biridir.

Termal turizm değeri açısından büyük öneme sahip olan  Davut Kaplıcaları, Merhum Eski il Genel Meclisi Üyesi Kanaat Önderi Tekin Demir’in oğlu Hanifi Demir tarafından işletilmektedir.

Herkesin çok rahat bir şekilde gelip hem konaklayacağı hem de piknik alanı olarak mangalını yaptıktan sonra şifalı sulara girilebilecek bir alan, doğayla içiçe sevecen personeli ile insanları karşılan bu tesise herkesin beklemekteyiz. Sadece Ağrı’dan değil Türkiye’nin farklı illerden insanlar bu tesise şifa bulmak maksadıyla gelmektedirler.

Pek çok insanın tedavilerinden kurtulmak ya da ağrılarını biraz da olsa hafifletmek adına gittiği termal sularda uygulanan fizik tedavi yöntemlerinin etkili adreslerinden birisi de Davut Kaplıcaları olmuştur insanlar için bir nevi tedavi merkezidir. Kireçlenme, tutulma, ağrı gibi bitmek bilmeyen ağrıların çözümü olarak gösterilen Davut Kaplıcaları doktorların tavsiyesi üzerine gelindiği zaman istenilen sonuçlar da etkili olmaktadır.

Mekânda 3 tür işletme yöntemi bulunmaktadır. Özel odalı havuzlar, normal özel havuzlar ve son olarak otel ve pansiyon  konaklama alanı mevcuttur. İşletmecisi her kesim tarafından sevilen değer verilen Hanifi Demir, herkesin bu kaplıcayı görüp şifa bulması istediğini dile getirmiştir.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.