DOLAR 32,3328 0.15%
EURO 35,1912 0%
ALTIN 2.241,54-0,08
BITCOIN 2098380-5,03%
Ağrı

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyadin’de İlçe MEM Toplantısı Yapıldı

Diyadin’de İlçe MEM Toplantısı Yapıldı

ABONE OL
14:46 | 31 Aralık 2021 14:46
Diyadin’de İlçe MEM Toplantısı Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’in başkanlığında Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahibi olduğu “İlçe Milli Eğitim Müdürleri” toplantısı düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Maarif Müfettişleri Başkanı İbrahim Gökalp, Milli Eğitim Müdür yardımcıları Neriman Karakoç, Edip Erdoğan ve İshak Hasanoğlu, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri katıldı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’in başkanlığında il genelinde yürütülen eğitim faaliyetlerinin niteliğini arttırmak ve merkezi sınavlara hazırlık sürecinde yürütülen çalışmalarda koordinasyonu sağlamak amacıyla kazanım değerlendirme sınavlarının (LGS-YKS) katılımcılar ile başarı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İlçe milli eğitim müdürleri tarafından ilçelerindeki kazanım değerlendirme sınavlarının brifinginin yapıldığı toplantıda, ilkokul ve ortaokullarda okuma-yazma becerileri ile okullarda sosyal becerilere ilişkin yürütülen çalışmalar ele alındı.

Toplantının ardından Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Alper Balcı’yı makamında ziyaret ederek bir süre görüşen Hasan Kökrek, Balcı ile birlikte 14 Nisan Ortaokulu’na geçerek TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nı gezip öğrencilerden buluşları hakkında bilgiler aldı. 15 öğretmen gözetiminde 45 öğrencinin 15 buluşunun yer aldığı sergi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Sergi sonunda Balcı ve Kökrek, emeği geçenlere teşekkür ederek öğrencileri tebrik etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.