DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044007-2,73%
Ağrı
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyadin’de caddeler yenileniyor!

Diyadin’de caddeler yenileniyor!

ABONE OL
18:43 | 21 Eylül 2023 18:43
Diyadin’de caddeler yenileniyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyadin Belediyesi, ilçenin iki önemli caddeleri olan İnönü ve Prestij Caddelerinde yol çalışması başlattı ve parkeler, şehir mobilyaları, aydınlatmalar yenileniyor.

Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Karali, İnönü Caddesi’nde çalışmaların devam ettiği alanda incelemelerde bulunarak belediye birimlerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Karali, İnönü Caddesi’nin Diyadin’in en işlek caddesi olduğunu belirterek, “Bu caddeyi prestij caddesi haline getirmek için çalışmalarımız sürüyor. Parkeler, şehir mobilyaları ve aydınlatmalar ile caddeye modern bir görünüm kazandıracağız. Çalışmalarımız tamamlandığında ilçemizin çehresi değişecek.” dedi.

Prestij Caddesi’nde de benzer çalışmaların yapılacağını ifade eden Karali, “Prestij Caddesi de ilçemizin önemli bir caddesi. Burada da yine parkeler, şehir mobilyaları ve aydınlatmalar ile caddeyi güzelleştireceğiz. Bu çalışmalarla ilçemize yakışır bir görünüm kazandırmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Diyadin Kaymakamı Karali, yol çalışmalarının yanı sıra ilçede altyapı, park ve bahçe düzenlemesi gibi birçok projenin de devam ettiğini sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.