DOLAR 32,4596 -0.02%
EURO 34,9333 0.32%
ALTIN 2.430,43-0,33
BITCOIN 2022129-2,63%
Ağrı
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan ilk tebliğ geldi!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan ilk tebliğ geldi!

ABONE OL
17:54 | 16 Haziran 2023 17:54
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan ilk tebliğ geldi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bazı büyükelçilerin yeni büyükelçilik ve daimi temsilcilik görevlerini tebliğ ederek, Moskova Büyükelçiliği’ne Tanju Bilgiç’in ve Paris Büyükelçiliği’ne Yunus Demir’in getirildiğini açıkladı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, büyükelçilere yeni görevlerini tebliğ etti. Buna göre, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Enformasyon Genel Müdürü Tanju Bilgiç, Türkiye’nin Moskova Büyükelçisi olarak görevlendirildi. Paris Büyükelçiliğine Türkiye’nin Bratislava Büyükelçisi Yunus Demirer, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürüten Doç. Dr. Mücahit Küçükyılmaz ise Türkiye’nin Cezayir Büyükelçisi olarak görevlendirildi.

Edinilen bilgilere göre, Varşova Büyükelçiliği’ne Rauf Alp Denktaş, Asuncion Büyükelçiliği’ne Yavuz Kül, Fas Büyükelçiliği’ne Mustafa İlker Kılıç, Kiev Büyükelçiliği’ne Mustafa Levent Bilgen, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı (ICAO) Nezdindeki Daimi Temsilciliğe Güvenlik İşleri Genel Müdürü Büyükelçi Nevzat Uyanık, Madrid Büyükelçiliği’ne de Nüket Küçükel Ezberci görevlendirildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.