DOLAR 32,5311 0.25%
EURO 34,8657 0.34%
ALTIN 2.429,12-0,38
BITCOIN 2036095-2,44%
Ağrı
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CW Enerji’den Ağrı’da GES adımı geldi!

CW Enerji’den Ağrı’da GES adımı geldi!

ABONE OL
23:48 | 12 Eylül 2023 23:48
CW Enerji’den Ağrı’da GES adımı geldi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CW Enerji, Ağrı’da yer alan bir araziye Sunteks Dokuma ile imzaladığı sözleşme gereği 7500 kWe kapasiteli güneş enerjisi santrali kuracağını açıkladı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, yeni bir iş birliğine daha imza atmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sektörde en yeni teknolojileri geliştirerek, kullanıcıların enerji ihtiyacına kalıcı çözümler üretmeye devam ettiklerine dikkat çeken Sarvan, “Bu çerçevede Sunteks Dokuma ile de güzel bir iş birliği yaptık. Buna göre; Sunteks Dokuma ile firmamız arasında güneş enerjisi santrali kurulumu konusunda sözleşme imzalandı.

Firma ile Ağrı ilinde yer alan bir araziye 7500 kWe kapasiteli güneş enerjisi santrali kurulumu konusunda toplam KDV hariç 7 milyon 436 bin USD tutarlı güneş enerjisi santrali kurulumu sözleşmesi imzaladık. Anlaşmamız iki firma için de hayırlı olsun.” dedi.

Böylesine önemli bir projeyi hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını ifade eden Sarvan, Türkiye’nin her yerinde projeler üretmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Sarvan, sektörün ihtiyaç duyduğu çözümleri sunmayı sürdüreceklerini dile getirerek, “Sürdürülebilir büyüme anlayışı çerçevesinde sürekli kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

Son teknolojiyi yakından takip ederek, AR-GE Merkezimizde geliştirdiğimiz çalışmalarımız neticesinde sektörün ihtiyaçlarına göre inovatif ürünler geliştiriyoruz. Ülkemizin enerji alanında bağımsızlık kazanması için yenilenebilir enerji yatırımları çok büyük önem taşıyor. Sanayicilerimiz de güneşten gelen enerjiyi fabrikaları için büyük bir verimlilik unsuruna dönüştürüyor. Buna katkıda bulunduğumuz için gururluyuz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.