DOLAR 32,4758 -0.04%
EURO 34,7564 -0.63%
ALTIN 2.442,420,27
BITCOIN 20938151,25%
Ağrı
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan darbe ve idam tehditleri tesadüf değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan darbe ve idam tehditleri tesadüf değil

ABONE OL
02:57 | 07 Mayıs 2020 02:57
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan darbe ve idam tehditleri tesadüf değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tam da koronavirüsle mücadelede güzel neticeler elde ediyoruz diye sevinirken”CHP yönetimi tarafından yapılan darbe çığırtkanlığı”sevinçlerimizi kursağımıza tıkadı.

Allah aşkına siz hiç akıllanmayacak mısınız?

Sizin derdiniz nedir?

Bilmiyor musunuz Türkiye ne çektiyse bu darbelerden ve sizler gibi darbe yanlılarından çekti,bunlar olurken siz başka bir gezegen de mi yaşıyordunuz yoksa?

Yoook, bu ülkede bir şeyler yolunda gidiyorsa ele güne muhtaç değilse, birilerine batıyor,illa ki o kirli siyasi zihinlerinde tilkiler dolaşacak,kirli emeller su üstüne çıkacak.

Aklınız sıra Erdoğan’ı nasıl al aşağı edeceğinizin planlarını yapıyorsunuz,seçim yenilgilerinizi hala içinize sindiremediniz.İktidar olamamanın acısını gayri meşru yollardan giderek mi çıkaracaksınız?

Cumhurbaşkanımızı darbe tehditleri ile mi korkutacak sınız?

Geçin bunları,bu gibi hain düşünce ve girişimleri Türk milletinin nasıl geri püskürttüğünü 15 Temmuz’da tüm dünya gördü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la uğraşmak, ona aklınız sıra ”aba altından sopa göstermek”
yemezler!!!

15 Temmuz hain darbe girişiminde fetö yanlılarının, onun maşalarının akıbetlerini unuttunuz galiba.

Milletimizin canları pahasına kendini nasıl tankların önüne attığını,tek yürek olup Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın nasıl yanında olduğunu ona nasıl sahip çıktığını unuttunuz anlaşılan.

Değil siz, kim olursa olsun hiç bir darbe tehdidi, girişimi bu milleti asla ama asla yıldıramaz, korkutamaz. Her zaman, her türlü kirli,hain darbe girişimlere karşı bu millet göğsünü siper etmiştir ve edecektir de.

Aklınız sıra, bu ülkeyi sadece siz seviyorsunuz ve Erdoğan’dan iktidarı alarak bu millete iyilik yapacaksınız.Sizin yapacağınız ancak ve ancak bu millete en büyük kötülük olur.

Millet sizi isteseydi zaten iktidar yapardı,demi ama..Yapmadı ve yapmayacak, çünkü sizin zihniyetiniz kirli,çünkü siz bu millete yalan söylüyorsunuz, yalan ve iftiralarınız la nereye kadar gideceksiniz, iktidara mı? Geçin bunları (şükredin) ancak muhalefet olabildiniz, kaldı ki onu bile layıkıyla yerine getiremiyorsunuz, hangi iktidar olmaktan bahsediyorsunuz siz..

Sizler ve sizlerin safında, sizlerin düşünce doğrultusunda olanların tek ortak yanı, yalan ve tehdit.

işte sizin zihniyetinizden biri, Ragıp Zarakolu, bağlı olduğu İnternet Gazetesinde; Merhum Başbakan Adnan Menderes’in 27 Mayıs 1960 askeri darbesi sonrasında darbeciler tarafından idam edilmesini örnek gösteren ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kıyaslayan” “Makus kaderden kaçış yok” başlıklı sözde köşe yazısı..
Antidemokratik beklentilerle,darbe çığırtkanlığı yapan,milletimizin moral ve motivasyonunu düşürmeyi hedefleyen, halk arasında korku ve tartışma yaratarak kamu barışını bozmayı amaçlayan o yazısıyla düşünce ve amacını ortaya koymuştur..

Bu yazı milletimize bir kez daha sizlerin gerçek yüzünüzü göstermiştir.

Unuttuğunuz bir şey var, yıl 2020 ve Türk milleti artık darbe ve darbe girişimcilerini kendi arasında barındırmıyor, bilhassa onlara gereken cevabı en ala bir usulle veriyor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan darbe ve idam tehditleri bence tesadüf değil

Tüm dünya coronavirüs salgını karşısında çaresiz kalırken, bizde bu kriz sürecinin Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Koca’nın büyük fedakarlıkları ve başarıyla yönetmesi bu süreci en az hasarla atlacağamızın bir göstergesidir.
Dünya Sağlık Örgütü, ülkemizde bu salgınla ilgili yapılan çalışmaları örnek gösterirken, içimizde ki; fesat, hazımsız hainler, içinden geçtiğimiz bu zor süreçte darbe çığırtkanlığı yapıyorlar..

Sizi millet niye iktidara getirmiyor şimdi bunu bir kez daha anladınız mı?

Sağlıcakla kalın dostlar…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.