DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045397-2,49%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağrı’ya geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağrı’ya geliyor

31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti çalışmalara devam ediyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmalar kapsamında Ağrılı vatandaşlarla bir araya gelerek, AK Parti'nin seçim vizyonunu ve belediyeciliğini anlatacak.

ABONE OL
16:27 | 28 Ocak 2024 16:27
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağrı’ya geliyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti çalışmalara devam ediyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmalar kapsamında Ağrılı vatandaşlarla bir araya gelerek, AK Parti’nin seçim vizyonunu ve belediyeciliğini anlatacak.

Ocak ayını Ankara’da tamamlanması planlanan Erdoğan’ın Şubat ayına deprem ili ziyareti ile başlaması öngörülüyor. Bu süreçte bazı deprem illerine Cumhur İttifakı ortağı MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de eşlik etmesi planlanıyor. Yapımı tamamlanan afet konutları hak sahiplerine teslim edilecek. Hazırlanan taslak programa göre, Erdoğan Türkiye’de ayak asmadık yer bırakmayacak. Başkan Erdoğan, seçim takvimine göre Güneydoğu’dan Ege’ye 7 bölgeye de giderek vatandaşlarla bir araya gelecek.

Onlarca ilde yapımı tamamlanan devlet yatırımlarının toplu açılış törenlerine katılacak. Erdoğan, Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Ağrı’da da miting düzenleyecek. Geçen sene asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri nedeniyle ertelenen Antalya Diplomasi Forumu’na da katılacak. Forum kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen devlet ve hükümet başkanları ile ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

Erdoğan, seçim takviminin son haftası ağırlıklı olarak Ankara ve İstanbul’da geçirecek. Kampanya sürecine önce haftada bir sonlara doğru ise ikişer olmak üzere mayıs seçimlerinde olduğu gibi televizyon kanallarındaki özel yayınlara katılacak.Bu kapsamda AK Parti’nin seçim vizyonunu, belediyeciliğini anlatacak.

Erdoğan için hazırlanan bu yoğun program içerisinde devlet işleri de aksamayacak. Düzenli olarak kabine toplantıları da yapılacak, yabancı devlet başkanları Türkiye’de ağırlanacak. Bu süreçte Başkan Erdoğan’ın yurt dışına çıkarak uluslararası zirvelere katılması da bekleniyor

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ