DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2053940-0,94%
Ağrı
22°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’nin Ağrı’daki hilesi devam ediyor!

CHP’nin Ağrı’daki hilesi devam ediyor!

ABONE OL
23:53 | 16 Ekim 2023 23:53
CHP’nin Ağrı’daki hilesi devam ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri ve İstanbul’da kabul görülmeyerek delege seçilemeyen Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinatörü Ahmet Nazif Yücel’in bir hafta önce ikametgahını Ağrı’ya taşıdığı ortaya çıktı.

Dün Ağrı’da dün gerçekleşen olağanüstü CHP Ağrı İl Kongresi’nde CHP il başkanı seçimi yapılmış, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin Koordinatörü Ahmet Nazif Yücel’in de ısmarlama bir şekilde delege seçilmesini haberimize taşımış yetkilileri de gerekeni yapması konusunda çalışmaya davet etmiştik.

Bugün edindiğimiz bilgiler ise bizleri hayrete düşürmeye devam etti. Kayseri ve İstanbul’da kabul görmeyerek delege seçilemeyen Ahmet Nazif Yücel’in seçimler yapılmadan tam bir hafta önce ikametini Ağrı’ya aldırdığı iddia edildi. CHP yetkililerinin böyle hilelere başvuracağı akıllara gelmezken, yapılan bu davranışla Ağrı’da daha öncelerde de bilinmeyen hilelere başvurulup başvurulmadığı merak konusu oldu.

Bizler iddia edilen bu bilgilerin açıklığa kavuşması için yetkilileri görevlerini yapmaya davet ediyoruz. Daha yeni ikametgah adresi değiştirilerek delege seçilen Yücel’in hangi mahalle ve apartmanda oturduğu ortaya çıksın istiyoruz. Delege seçimlerinde ortaya atılan hayali oyların varlığının olup olmadığının araştırılmasını istiyoruz. Umarız en kısa zamanda doğru bilgiler Ağrılı vatandaşlarımızla paylaşılarak gerçekler ortaya çıkar.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.