DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2066243-1,36%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Sayan’ın gece denetimleri

Başkan Sayan’ın gece denetimleri

ABONE OL
22:25 | 24 Eylül 2019 22:25
Başkan Sayan’ın gece denetimleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yoğun tempoda geçen günün bitiminde, gün içerisinde ilimizde Ağrı Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları denetlemek  için beraberindeki görevlilerle birlikte yerinde incelemeler yaparak bilgi aldı.
Başkan Savcı Sayan, Nevzat Güngör Caddesi üzerinde bulunan orta refüjü vatandaşlarımızın yoğun talebi üzerine, anında çözüme kavuşturma adına başlayan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Sorun varsa çözümde var, Ağrı’nın daha güzel ve yaşanır bir il olması için elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz dedi.Burada yaptığı incelemelerden sonra şehir merkezinde vatandaşlarımız ile hasbihal etti.

  

Başkan  Sayan, şehir merkezinde esnafımızla yaptığı  görüşmelerde  ilimiz için yapılan planlamalar üzerinde sohbet etti…Başkan Sayan’ın gece gündüz demeden, kış mevsimi gelmeden önce yapılan çalışmalara hız verdiğini gören vatandaşlarımızın Başkan Sayan’a sevgi ve samimiyetle yaklaştığı gözlemlendi…

 

Başkan Sayan’ın verdiği  talimatları ile asfaltı tamamlanan  yolları inceleyerek, asfalt dökülmesi gereken diğer yollar için yapılan asfalt hazırlıklarını inceleyip, ilgililerden bilgiler aldı ve gereken talimatları verdi.

Sayan, Ağrı  doğunun marka şehri olacak bunun sözünü verdik ve verdiğimiz sözleri tutacağız bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın, projelerimiz kesinlikle hayata geçirilecektir…80 yıldır hak ettiği hizmeti alamayan Ağrı’mız için bizler halkımızla el ele vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz, yıkıcı eleştiriler değil yapıcı eleştiler bizleri, ilimizi ileriye götürür dedi…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.