DOLAR 32,5603 0.2%
EURO 34,9565 -0.11%
ALTIN 2.443,970,33
BITCOIN 2095205-0,05%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan SAYAN, Yapılacak Projeler İçin İncelemelerde Bulundu

Başkan SAYAN, Yapılacak Projeler İçin İncelemelerde Bulundu

ABONE OL
21:35 | 31 Temmuz 2019 21:35
Başkan SAYAN, Yapılacak Projeler İçin İncelemelerde Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye başkanı Savcı Sayan bugün yine yoğun bir tempo ile yapılacak projeler için bir dizi incelemelerde bulundu.

Başkan Sayan,ilimizin daha güzel, daha temiz, daha yaşanır, daha modern bir yer olması için yapılacak projeleri yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Sayan  Murat mahallesinde yapımı tamamlanan parkı ziyaret ederek incelemelerde bulundu, parkta oynayan çocuklar ve vatandaşlarla sohbet etti.

Ardında  Körsu Çayında yapılacak olan projeleri yerinde inceleyen Sayan yetkililerden gerekli bilgileri alarak yapılacak çok işimiz var, bazıları laf üretir biz hizmet diyen  Sayan, yapımı devam eden pazar yerine giderek orada çalışanlarla sohbet etti, hal hatır sordu, kolaylıklar diledi

Başkan Sayan, Ağrı’da vatandaşların ve çocukların ihtiyacı olan  sosyal alanların, parkların bir an önce bitirilip hizmetine sunulması gerektiğini ifade etti, Fatih mahallesinde Boncuklu parkında revize edilerek vatandaşların hizmetine sunulması için  gerekli düzenlemelerin yapılması talimatı verdi…

Millet bahçesine geçen Başkan Sayan, burada yapılacak olan düzenlemleri yerinde inceleyerek, orada bulunan vatandaşlarla sohbet etti, çevresini saran çocuklarla şakalaşan Sayan onların resim çektirme isteklerini ölümsüz kılarak onlarla birlikte resim çektirdi.

Başkan Sayan incelemelerde bulunduğu esnada daha temiz bir Ağrı için çalışan görevlilerimize yardım ederek kolaylıklar diledi.

Özel haber:Gönül Özkılıç

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.