DOLAR 32,2525 -0.03%
EURO 34,6805 -0.13%
ALTIN 2.400,440,02
BITCOIN 2017404-1,31%
Ağrı
10°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Başkan Sayan: Dolmuş Krizi Çözüldü

Başkan Sayan: Dolmuş Krizi Çözüldü

ABONE OL
22:12 | 18 Aralık 2019 22:12
Başkan Sayan: Dolmuş Krizi Çözüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı şehir içi özel yolcu taşıma hatlarının tamamı Ağrı Belediye Başkanı Savcı SAYAN tarafından devralınmıştır.Bu akşamdan itibaren bütün şehir içi yolcu taşıma hatları Ağrı Belediyesine aittir.

Ağrı  Belediyesi ve şehir içi taşımacılığı yapan dolmuş sahipleri ile anlaşmaya varıldı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı Ticaret Odası Başkanı Saim Alpaslan, hat sahipleri tarafından yetkilendirilen Şoförler Odası Başkanı Cezmi Alpaslan’ın  katıldığı görüşmede anlaşmaya varıldı.
Daha önce belediye tarafından şehir içi taşımacılığı için kiraya verilen hatlar belediye ye devredildi, bundan sonra bütün şehir içi taşımacılığı Ağrı Belediyesi tarafından yapılacak.

Başkan Savcı sayan konuyla ilgili yaptığı açıklamada;  Biz esnafımızla anlaştık, bundan sonra bütün taşımacılık Ağrı belediyesi tarafından yapılacaktır,aramızda ki bütün problemler çözüldü, bu günden itibaren kendi araçlarını hatlardan çektiler, haklarını bize devrettiler, bizde onlara gereken hat ücretlerini vereceğimizi taahhüt ettik,hat sahiplerine 410 dörtyüz on bin lira ödenecektir, böylelikle bütün haklarını belediyeye devretmiş oldular.

Daha öncede onlara teklifimiz vardı, sağ olsunlar büyüklük gösterdiler, gereğini yaptılar,
bizde Ağrımızın hem konforu hem huzuru için bu işi başardık.

Bugüne kadar başta Sayın Valimiz Süleyman Elban, Ticaret odası Başkanı Saim Alpaslan,Esnaf Odası Başkanımız, Kanaat önderlerimiz,İlin kanaat önderleri, Şoförler Odası Başkanı Cezmi Alpaslan olmak üzre, uğraşan didinen bu huzursuzluğun bitmesi için gayret gösteren bütün Ağrı eşrafına, Ağrının yetkililerine, idari amirlerine çok teşekkür ediyoruz, Allah hayırlı uğurlu etsin, inşallah bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Hepimiz kardeşiz, Ağrı hepimizindir, hepimiz Ağrı için çalışıyoruz, onlarda büyük bir fedakarlık yaptılar, Ağrının huzuru konforu için kendi haklarından vaz geçtiler dedikten sonra, imzalanan protokolü Şoförler Odası Başkanı Cezmi Alpaslan’a teslim etti  ve hepimiz için hayırlı  uğurlu olsun, Ağrı halkı adına hepsine teşekkürler ediyorum dedi.

Özel haber:Gönül Özkılıç

 

https://www.facebook.com/SavciSayan/videos/741800506340625/?t=72

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.