DOLAR 32,5586 0.16%
EURO 34,9471 -0.21%
ALTIN 2.434,76-0,05
BITCOIN 2092007-0,64%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Barış Atay ”Savcı Sayan Senin İçin Çok Büyük Lokma” Dikkat Et! Boğulursun

Barış Atay ”Savcı Sayan Senin İçin Çok Büyük Lokma” Dikkat Et! Boğulursun

ABONE OL
11:21 | 10 Temmuz 2019 11:21
Barış Atay ”Savcı Sayan Senin İçin Çok Büyük Lokma” Dikkat Et! Boğulursun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bazıları iyi oyun oynar, bazıları da kendini halkına ve görevine adar.

Barış Atay,Ağrı halkının iradesiyle seçilmiş, yılların siyasetçisi bir belediye başkanına
yapılan haksız saldırı ve hakaretler tüm Ağrı halkına ve onların iradesine yapılmıştır önce bunu bilmen yerinde olur.

Başkanımız Savcı Sayan’a, ağzından salyaları akarak hakaretler eden, haksız ithamlarda bulunan, HDP’den Kürt halkının oyları ile milletvekili seçilerek kendini meclise atarak geleceğini garanti eden ve seçimlerden 4 ay sonra parti değiştirerek Tip’e geçen, bugüne kadar acaba Barış Atay’ın milletvekili seçildiği Hatay’da hangi icraatları var diye baktığımızda, Barış Atay’ın bir twitter oyuncusu olduğunu, sıklıkla sosyal medya üzerinde ”emek sömürüsü” yaptığını görüyoruz.

Milletvekili seçildiği HDP’den kendine oy veren Kürt halkının hakları ile TİP’e kayan ve bugüne kadar boş icraatlarla dolu dolu geçen koca bir yıl.
Barış Atay gündeme gelmek için Savcı Sayan’ı hedef alman ”tam sana uygun bir davranış” ne de olsa geçmişten gelen bir oyunculuk potansiyelin  ile ”halk sömürüsü üzerinden, sosyal medya sömürüsü yaparak ” egonu şişirdiğini biliyoruz.
Savcı Sayan’a saldırmakla yanlış kapı çaldın, git kendine dengini ara, Savcı Sayan senin için çok büyük lokma onu yutamazsın,sana yutturmazlar  boğazında kalır boğulursun…

Atay Sen önce nerede duracağına bir karar ver! Bundan sonra hangi parti var sırada?
Gerçi sen bir oyuncusun illa bir partiye kapak atarsın;amma senin ideolojine uysun amma uymasın, sen ilk baştan TİP’den aday olsaydın”muhtar bile seçilemeyeceğini çok iyi biliyorsun demi?”
(asla muhtarlarımızı küçümsediğimizden değil, onlar bizim baş tacımız)

Savcı Sayan’ı haksız yere eleştirmek, hakaret etmek senin haddine değil, haddini bil!!!

Senin şehitlerimiz üzerinden yaptığın iğrenç politikalarını unutmadık, sende unutma!

Savcı Sayan bu vatan uğruna canını verir ve bu vatan uğruna şehit düşen vatan evlatlarımız üzerinden asla senin gibi iğrenç politikalar yapmaz, işte aranızda ki en büyük fark bu ”O” bir vatansever, sen Savcı Sayan’ın attığı tırnak bile olmazsın.

Sen önce Savcı Sayan’ın geldiği köklerine bir bak,Savcı Sayan Selahattin Eyyübi’nin, Ahmedi Hani’nin, Bedüizzaman Said Nursi’nin ve ”bu toprakları yıllarca adaletle yöneten öz be öz  Osmanlı Padişahı Haci Yusuf Paşa’nın torunu”  olduğunu ve siyaseti senin gibi üç beş günde değil, dedelerinden öğrendiğini,soylu bir aile kökleri olduğunu, Ağrı halkının gönlüne taht kurduğunu unutma, ona gelen her türlü haksız eleştiri, hakaret ve saldırıda karşında, sadece Savcı Sayan’ı değil tüm Ağrı halkını ve Savcı Sayan’ı sevenlerini bulursun, şimdi dön de bir de kendine bak.Sen kimsin? Nereden geliyorsun? Siyasi geçmişin nedir? İnsanlık için neler yaptın? Hatay için neler yaptın?

Herkes kendine verilen unvanı layıkıyla taşıyamazmış, işte aynen senin gibi!!!

”O”milletvekili unvanının arkasına sığınarak,edep ve hayadan nasibini almayan sen!!! Halkı için çırpınan bir belediye başkanına çamur atmaya çalışma, dikkat et o çamur sana bulaşmasın, birine çamur atarsan biliyor musun bilmem; o çamur önce kendi ellerine bulaşır!

Başkan Sayan’ın seçildiği ilde, kendi vatandaşlarına iş imkanı sağlaması sana neden bu kadar battı? Gençler çalışmasın da terörün eline mi düşsün,sen  bunu mu istiyorsun? Sende mi bundan nemalanacak sın? Kimlere ne sözün var? Gençlerimiz için hangi hain düşünceler içerisindesin? Şunu bil ve unutma! Artık bizim gençlerimize sizin o kirli elleriniz ulaşamaz…

Barış Atay;burada herkes emeğinin karşılığını alıyor, sosyal güvenceleri var, evlerine akşamları ekmek götürüyorlar (sana batsa da) huzurlular, huzurluyuz  çok şükür.
Gerçi sen bunları bilmezsin ya, önce oyunculuk sonra da Kürt halkının sırtından ele ettiğin
haksız bir unvan, hayrını görür müsün? Hiç zannetmiyorum, bizlerin sırtından aldığın o maaşların her lokması sana haram olsun…Asıl sömürücü sensin!!!
İnşallah Savcı Sayan’la Ağrı doğunun parlayan yıldızı olacak ve hepimiz huzur içinde yaşamaya devam edeceğiz… Bu da sizlere kapak olsun…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.