DOLAR 32,5839 0.29%
EURO 35,0592 0.23%
ALTIN 2.456,580,85
BITCOIN 20983510,58%
Ağrı
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Balıkesir’de ki Kazada Ağrılı 3 Vatandaşımız da Hayatını Kaybetti

Balıkesir’de ki Kazada Ağrılı 3 Vatandaşımız da Hayatını Kaybetti

ABONE OL
21:10 | 08 Ağustos 2021 21:10
Balıkesir’de ki Kazada Ağrılı 3 Vatandaşımız da Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir- Edremit  çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirenlerin kimlikleri  belli olurken, Ağrılı 3 vatandaşımızın da kazada hayatını kaybettiği  öğrenildi .

Kaza da Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Kızılırmak’ın  Amcasını eşi Sevim Kızılırmak,  Oğlu Ozan Ahmet  Kızılırmak  ve kızı Melissa Kızılırmak’ın  hayatını kaybettiği öğrenildi.. Hayatını kaybeden  diğer vatandaşlarımızın isimleri  şöyle: Ahmet Yağlıdere, Hatice Çelikörs, Kamuran Demir, Şennur Tokur, Feruz Demir,  Akın Duru, Cengiz Umut, Ahmet Işıklar, Nurten Eruçar, Bilge Toker, Nilay Işıklar, ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi olarak kayıtlara geçti.

Kazada yaralananların isimleri de, Serenay Erden, Yeşim Demir, Ayşe Kesgin, Keyna Davakuf, Özer Azbayrak, Eray Erden, Cemal Tuna, Ahmet Cengiz Çeliköz, Merve Yağlıdere, Didem Özcan (Taburcu), Ayşegül Kısa (Taburcu), Gülce Naz Öcal (Taburcu), Aynur Yazan (Taburcu), Göknur Duranlar (İstanbul’a sevk), Ece Nur Ergin (İzmit’e sevk) ve kimliği tespit edilemeyen bir kişi olarak belirlendi.

Kimlikleri belirlenen cenazeler, yakınlarına teslim ediliyor, yaralı vatandaşlarımızın yakınları Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’ndeki bekleyişlerini  sürdürüyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.