DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045602-2,46%
Ağrı
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Kasapoğlu,Ağrı’da Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Törenine Katıldı

Bakan Kasapoğlu,Ağrı’da Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Törenine Katıldı

ABONE OL
21:26 | 25 Şubat 2021 21:26
Bakan Kasapoğlu,Ağrı’da Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Törenine Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ağrı’da çeşitli programlara katıldı

AĞRI- Çeşitli istişarelerde bulunmak ve  programlara  katılmak için Ağrı’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu , Vali Osman Varol ile bir süre görüştükten sonra, Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen İl Değerlendirme Toplantısı’nda kentteki spor yatırımlarını inceledi.

Patnos ve Doğubayazıt ilçelerimize havuz, diğer ilçelerine portatif havuzlar inşa ediliyor,

Tüm ilçelerimizde kapalı halı sahalar ve basketbol ile voleybol alanları kuruluyor müjdesini veren Bakan Kasapoğlu:

Gençliğe ve spora yaptıkları yatırımlardan bahsederek, Türkiye’nin her yerinde spor tesisleşmesinde mükemmel bir seviyede olduklarını vurguladı.

Bakan Kasapoğlu, Vali Varol ile birlikte “Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Töreni” dolayısı ile ziyaret ettiği AİÇÜ’de, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğu ve eşi Betül Kasapoğlu Vali Dr. Osman Varol ve eşi Funda Varol Selçuklu mimarisinin nadide eserlerinden olan İshak Paşa Sarayı’nı ziyaret etti.

Taşın nakış gibi işlendiği İshak Paşa Sarayı’nın tarihine ilişkin yetkililerden detaylı bilgi alan Bakan Kasapoğlu, eşi Betül Hanımefendi ile ziyaretlerinin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ardından Bakan Kasapoğlu, Vali  Varol ve beraberindeki heyetle Türkiye’nin Çatısı Ağrı Dağı’nın eteklerinde dağcı ve genç sporcularla buluşarak  bir süre sohbet eden  Kasapoğlu ve Vali Varol, Türkiye’nin en yüksek noktasının yeniden tırmanışa açılmış olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bakan Kasapoğlu ve beraberindeki heyet  Ağrı Eliaçık Köyü İlköğretim Okulunu ziyaret ederek,

köy okulunun  gönüllü olarak yenileyen ve öğrencilerimize bir de kütüphane kazandıran genç arkadaşlarımıza  teşekkür ederek, iyi ki varsınız! İfadelerini kullandı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.