DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044012-2,05%
Ağrı
23°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman: “Milletimize hizmet için yola çıkıyoruz”

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman: “Milletimize hizmet için yola çıkıyoruz”

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, ‘Milletimize hizmet için yola çıkıyoruz’ sloganıyla Diyarbakır ilimiz ve ilçelerinde hemşerileriyle buluşup problemlerine çözüm aramaya devam ediyor

ABONE OL
18:37 | 13 Mart 2024 18:37
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman: “Milletimize hizmet için yola çıkıyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, ‘Milletimize hizmet için yola çıkıyoruz’ sloganıyla Diyarbakır ilimiz ve ilçelerinde hemşerileriyle buluşup problemlerine çözüm aramaya devam ediyor.

Diyarbakır’da yapılan anketlerde AK Parti teşkilatında en güvenilir siyasetçiler arasında yer alarak çalışmalarını ve projelerini hemşerilerinin refahı ve mutluluğu için ortaya koyan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, bu hafta Diyarbakır ilimiz Bağlar ilçesinde Diyarbakırlı hemşerileriyle bir araya geldi.

‘Sevdamız da davamız da Diyarbakır’ diyen Suna Kepolu Ataman, Diyarbakır ilimiz Bağlar ilçesi Körhat ve Dörtyol Mahallelerinde ikamet eden hemşerilerini ziyaret etti. Her adımda bereket, samimiyet ve tebessüm ilkelerinin önemli olduğuna vurgu yapan AK Parti Milletvekili, çalışmalarını da bu doğrultuda gerçekleştirmeye dikkat ediyor. Bunun sonucu olarak da hemşerilerinin kendisine yakın hissetmeleri ve yakın ilgi göstermeleri de kaçınılmaz oluyor. Hayırlı ve bereketli Ramazan Ayında gördüğü bu değerden dolayı da kıymetli Diyarbakırlı esnaflara ve hemşehrilerine teşekkür etmeyi bir borç biliyor.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Bağlar ilçesinde Körhat ve Dörtyol Mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Diyarbakırlı kadın kardeşlerinin hem kişisel hem de mesleki gelişimine katkı sağlayan Aile Destek Merkezleri olan ADEM 1 ve ADEM 5’i ziyaret etti. Kadınların elinin değdiği her işin güzelleştiğini belirten Hanım Ağa, “Hayatın her alanında ülkemizi güçlü kılacak çalışmaları yaparken kadınlar her zaman AK Parti’mizin yanında oldu. Kadınların duruşu, azmi ve kararlılığıyla Bağlar’ımızın geleceğini Hizmet Belediyeciliği ile hep birlikte inşa edeceğiz. Sizlerle bağımız artarak sürecek. Ellerinize, emeğinize sağlık.” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.