DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050500-2,08%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Belediye Başkan Adayı M. Salih Aydın ziyaretlere son hız devam ediyor

AK Parti Belediye Başkan Adayı M. Salih Aydın ziyaretlere son hız devam ediyor

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın kent merkezinde ev ev, kapı kapı gezerek vatandaşlarla hasbihal etmeye devam ediyor.

ABONE OL
13:49 | 25 Ocak 2024 13:49
AK Parti Belediye Başkan Adayı M. Salih Aydın ziyaretlere son hız devam ediyor
4

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın kent merkezinde ev ev, kapı kapı gezerek vatandaşlarla hasbihal etmeye devam ediyor. Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın il genelinde gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek not aldı.

“Esnaf, hanelerimizin hariçteki üyesi, memleketimizin kilit taşı, birlik ve beraberliğimizin çimentosudur.” diyen Başkan Adayı Salih Aydın; kıraathane, kuaför, market, bakkal, kasap, manav gibi çeşitli meslek grubu olan esnafları ziyaret ederek işletme sahibi ve vatandaşları dinledi.

Başkan adayı Salih Aydın, “Esnaf ve Sanatkâr Camiası, ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamın gelişmesi ve büyümesinin can damarıdır” sözleriyle Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hayati Aydemir ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek birlik ile talepler ve çözüm önerileri üzerine hasbihal etti.

Vücudun gıdası yemek içmek, ruhun gıdası ilim ve hikmettir diyen Aday Aydın, Ağrı’mızın kıymettarları ve memleket sevdalıları olan Molla Süleyman Hoca, Şeyh Hasan Hoca, Melle Musa ve Nusretiye Vakfı’nı ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Ağrı Ziraat Odası Başkanı Ömer Yıldız ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, çiftçilerin sorunları üzerine hasbihal etti. Ayrıca Başkan Adayı Aydın; “Biz her zaman üreten ve üretkenlerin yanında olacağız.” dedi.

Memleket işi gönül işi diyen Salih Aydın, insani değerlere bağlı bir nesil yetiştirmek amacıyla, sürekli proje geliştiren, özelde gençler olmak üzere toplumun tüm sosyal katmanlarına eğitim hizmeti sunan Ensar Vakfı Ağrı İl Başkanı Murat Şam ve Yönetimini ziyaret etti.

Türk Kızılay Ağrı Şubesini de ziyaret eden Başkan Adayı Aydın, mazlumların, mağdurların, ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Kızılay ocağı; şefkat ve ana kucağıdır. Kızılay Ağrı Şubesi Başkanı Orhan Tatlı ve yönetimini ziyaret ederek, şube faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın ahde vefa örneği göstererek AK Parti Ağrı Belediye Başkan Aday Adaylarını da ziyaret ederek hasbihal etti. Kenan Engin, Ufuk Balkis, Ali Yılmaz’a ziyaret gerçekleştiren Aydın süreç hakkında istişarede bulundu.

Ziyaretlerinde gönül yapmaya geldim diyen Başkan Adayı Aydın, Ağrılı iş insanlarından Erkan Öner’i ziyaret ederek sohbet etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.