DOLAR 32,5594 0.2%
EURO 34,9835 -0.05%
ALTIN 2.443,100,30
BITCOIN 20900530,12%
Ağrı
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi’den OGC Ziyareti

AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi’den OGC Ziyareti

ABONE OL
12:48 | 30 Mayıs 2022 12:48
AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi’den OGC Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seçildiği günden beri halkın içinde olan ve her bulduğu fırsatta seçim bölgesi olan Ağrı’da seçmenleri ile bir araya gelen AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, bu hafta sonu da yine seçmenlerinin arasında olup çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek halkın sorunları ile dertlenmeye devam etti. Milletvekili Çelebi, ziyaretleri esnasında Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti’ni de es geçmedi.

Toplumun her kesimi ile sıcak bir ilişki kuran, şehrin sorunları ile ilgilenen ve çözüm bulmak için Bakanlıklar bünyesinde önemli bir ilişki ağı kurarak şehre yatırımların gelmesini sağlayan ve halkın içinden gelerek halkın adamı olma misyonunu sağlayan Sayın Çelebi bu hafta sonu Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret etti.

Milletvekili Ekrem Çelebi, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hafta sonu ziyaretleri arasında Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti de yer aldı. Milletvekili Ekrem Çelebi, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yapmış olduğu ziyaretle ilgili görüşlerini belirten OGC Genel Başkanı Nihat Aydın, “Yaptığımız söyleşide de anladık ki AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, ötekileştirici bir dil kullanmadan halkın her kesimini kapsayan duygu ve düşünceleri ile yoğrulmuş, gönül dostu olan bir siyaset adamı.  Yapmış oldukları ziyarette Ağrı’nın ekonomik, sosyal, kültürel, tarımsal ve hayvancılık sorunları ve çözümleri hakkında geniş bir sohbet gerçekleştirilmiştir. Halkın sosyal ve kültürel aktivitelerinin artması için de yeni çalışmalar içinde olduklarını da ifade etmişlerdir.

Sayın Çelebi’nin, geçtiğimiz Cumartesi günü akşam saatlerinde, Ağrı PTT binası önünde bir gencin halka açık olarak gerçekleştirmiş olduğu saz ve müzik etkinliğini dinleyerek orada bulunan kişiler ile yapmış olduğu sohbet ile yine anladık ki üstünlük taslamayan bir tavır takınarak, halktan biri olarak her daim bizi anlayan bir karakter ve devlet adamı misyonunu yerine getirip birleştirici olma misyonunu yerine getirmiştir.” Sözlerini kullandı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.