DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2051207-1,88%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi, Gönülleri Birleştirdi!

AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi, Gönülleri Birleştirdi!

ABONE OL
19:03 | 01 Aralık 2022 19:03
AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi, Gönülleri Birleştirdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile birlikte Ağrı için tarihi bir öneme sahip olan Ağrı- Hamur- Tutak – Patnos Yolu’nun açılışı için Ağrılı vatandaşların yanında yer aldı.

Ağrı’nın vatandaşlarının refahı ve mutluluğu için canını dişine takarak çalışmalar gerçekleştiren, onların sesini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyarak tüm Türkiye’nin duyması için çabalayan AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı için bir ilki daha gerçekleştirmede ön planda yer aldı.

Yıllardır Ağrılıların ve bölgenin ulaşım sorununu kökünden çözecek ve tarihi bir öneme sahip olan, bölgenin tarım, hayvancılık, ticaret, sanayi, turizm potansiyelini daha etkin şekilde kullanabilmesine önemli katkıda bulunacak Ağrı- Hamur- Tutak – Patnos Yolu, Milletvekili Ekrem Çelebi’nin girişimleriyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun katılımlarıyla Ağrılı vatandaşların ve bölge halkının kullanımına açıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile AK Parti Patnos İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, dava arkadaşları ile bir araya gelen Milletvekili Çelebi, 2023 hedeflerimize ulaşmak için var güçleriyle çalıştıklarının altını çizerek, Ağrı için daha nice eserler ortaya koyacaklarını da vurguladı. Her zaman vatandaşları için çalıştığını yaptıklarıyla gözler önüne seren Ekrem Çelebi, kıymetli esnaf kardeşler ve hemşerileriyle bir araya gelerek gönül bağını daha da güçlendirmeye devam ediyor.

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.