DOLAR 32,5586 0.16%
EURO 34,9471 -0.21%
ALTIN 2.434,76-0,05
BITCOIN 2092007-0,64%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci Bayramın Son Gününde Ziyaretlerine Devam Etti

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci Bayramın Son Gününde Ziyaretlerine Devam Etti

ABONE OL
04:40 | 25 Nisan 2023 04:40
AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci Bayramın Son Gününde Ziyaretlerine Devam Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci, bayram ve seçim ziyaretleri kapsamında Ağrı’nın önde gelen kurumlarından Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti ve Cumhur İttifakı temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti Ağrı Milletvekili Adayı Ruken Kilerci, seçim ziyaretlerine soluk almadan devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde seçim çalışmalarına başlayan Kilerci, program kapsamında ilk olarak Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu. Gazetecilerin bayramını tebrik eden Kilerci, bölge sorunları hakkında gazetecilerle kısa süreli bir sohbet gerçekleştirdi.

Programın ikinci basamağında Cumhur İttifakı’nın önemli bileşenlerinden Yeniden Refah Partisi’ne ziyarette bulunan Kilerci, parti temsilcileriyle hasbihal etti. AK Parti ve Yeniden Refah Partisi’nin özünde aynı davaya hizmet ettiklerini dile getiren Kilerci, ittifakın hem milletimiz hem de iki taraf için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi ziyaretinin ardından hız kesmeden çalışmalarına devam Kilerci, soluğu Ağrı Ticaret Odası (ATSO) ‘nda aldı. Bölge ticareti ve ekonomik durum hakkında üyelerden bilgi alan Kilerci, ekonomik koşulların daha iyi hale getirilmesi ve bölgenin refah düzeyinin geliştirilmesine ilişkin hedef ve projelerini üyelerle paylaştı.

Kurum ziyaretlerinin son ayağında Hüda Par temsilcileriyle buluşan Kilerci, bayramlaşma töreninin ardından seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Allah’ın inayeti ve milletimizin teveccühüyle seçimleri kazanacaklarının vurgulayan Kilerci, bu noktada Hüda Par temsilcilerinin gösterdiği gayretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ziyaretlerine de devam eden Kilerci, programın ikinci bölümünde Ağrı’nın Badıllı, Karasu, Konuk Tepe, Taştekne, Çayır ve Ağıl Başı köylerine giderek burada ikamet eden köylülerle bir araya geldi. Samimi anlara sahne olan ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan Kilerci, bir ülkenin kalkınmasının ön koşulunun köylerinin kalkınmasıyla mümkün olduğunu vurgulayarak bu düşünceyle köylülerin hayat kalitesinin geliştirilmesi adına çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ziyaretlerine de devam edecek olan Kilerci, programın ikinci bölümünde Ağrı’nın köylerine giderek buradaki bölge halkıyla bir araya gelecek.


 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.