DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044605-2,20%
Ağrı
23°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Salih Aydın, büyük ailelerin temsilcileriyle iftar yemeğinde buluştu

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Salih Aydın, büyük ailelerin temsilcileriyle iftar yemeğinde buluştu

ABONE OL
14:43 | 13 Mart 2024 14:43
AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Salih Aydın, büyük ailelerin temsilcileriyle iftar yemeğinde buluştu
2

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, binden fazla kişinin katılım gösterdiği iftar yemeğinde Etmaneki ve Hemdiki Aşiretleri’nin temsilcileri ile bir araya gelerek bütün Ağrı halkının Ramazan’ı şeriflerini kutladı ve herkese teşekkür etti.

AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Avukat Mehmet Salih Aydın, yerel seçimler öncesinde bölgedeki önemli ailelerle bir araya gelerek önemli adımlar atmaya devam ediyor. Hemdiki Aşireti temsilcisi Bilal Oğur ve Etamaneki Aşireti Temsilcisi Nurettin Satik’in aralarında olduğu temsilcileri bir araya getiren yemekli buluşma, bölgedeki siyasi atmosferi hareketlendirdi. Toplantı, binden fazla katılımcının ilgisiyle büyük bir katılım sağladı.

Büyük bir katılım gösterilen toplantıda, AK Parti Adayı Aydın Ağrı’nın geleceği için önemli projelerini ve vizyonunu aşiret temsilcileriyle ve Ağrılı hemşerileriyle paylaştı. Katılımcılarla etkileşim içinde olan Aydın, halkın beklentilerini dinleyerek yerel yönetimde daha katılımcı ve şeffaf bir yaklaşım sergileme sözü de verdi.

Aynı zamanda AK Parti Adayı Aydın’ın Etmaneki ve Hemdiki Aşiretleriyle bir araya gelmesi, bölgedeki sosyal ve kültürel dokunun güçlendirilmesi ve halkla daha yakın bir ilişki kurulması açısından önemli bir adım olarak değerlendirilmeye başlandı. Bu buluşma, Aydın’ın liderlik ve yönetim anlayışını göstermesi bakımından da önemli bir fırsat sundu. Ağrı’nın geleceği için yapılan bu buluşma, Aydın’ın belediye başkanlığı için halkın geniş kesimlerini kucaklaması ve yerel yönetimde şeffaflık ve katılımcılık ilkesini benimsemesi açısından önemli bir adım oldu.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.