DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044112-2,45%
Ağrı
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Aydın, ziyaretleriyle gönüllerde!

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Aydın, ziyaretleriyle gönüllerde!

ABONE OL
06:47 | 05 Şubat 2024 06:47
AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Aydın, ziyaretleriyle gönüllerde!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın, Ağrılı esnafları ziyaret ederek hasbihal etmeye devam ediyor.

“Sıcaklık ve samimiyet  Memlekete hizmet Sevdamıza güç katıyor, muhabbetimiz daim olsun..” sözlerini kullanan AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın, memleketi, doğup büyüdüğü ve  yaşadığı yer olan Ağrı’da memleketimin güzel insanları ile bir arada olmaya, hal hatır sormaya ve Ağrılı esnafları ziyaret ederek hasbihal etmeye devam ediyor.

Tüm enerjisi ve heyecanının Ağrı’nın geleceği ve daha güzel yarınları için olduğunu vurgulayan AK Parti Adayı Aydın, ev ziyaretleri kapsamında da Halit YILDIRIM ve Ailesine misafir oldu. Kendilerine de misafirperverlikleri için teşekkür etti.

“Hemşehrilerimizin bulunduğu her yerde olduk olmaya da devam edeceğiz.” diyen Avukat M. Salih Aydın, Ağrılı hemşerileri ile birlikte çok güzel işler başaracağının da altını çizerek her daim ziyaretlerinin devam edeceğini vurguladı. Bu kapsamda da AK Parti Teşkilatı ile birlikte Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu Başkanı Kenan Çetin ve Ağrı Sürücü Kursları Derneği  Başkanı Nasır Çeper’i ziyaret etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.