DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045672-2,51%
Ağrı
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Aydın: “Bu şehir bizim geleceğimiz

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Aydın: “Bu şehir bizim geleceğimiz

ABONE OL
20:36 | 16 Şubat 2024 20:36
AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Aydın: “Bu şehir bizim geleceğimiz
1

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın, hemşerileri ile kurduğu sağlam gönül bağı, çok güçlü sevgi bağı ve kararlı adımlarla geleceğin Ağrı’sını inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Hane Hane Ağrı Programı kapsamında Ağrılı hemşerilerinin evlerine misafir olup, geleceğin Ağrı’sına dair projelerimizi istişare eden AK Partili Başkan Adayı, “Bizlere evlerinin, yüreklerinin kapılarını açan hemşerilerimizin verdiği destek ve güç ile Ağrı’mız için hep birlikte çok büyük işler başaracağız.” dedi.

Ağrılı hemşerilerinin gönüllerindeki tahtın büyüklüğünü her geçen gün arttıran Avukat Mehmet Salih Aydın, Ağrı’nın geleceğimiz olduğunu ifade ederek projelerini ona göre şekillendirmesi ise Ağrılılar tarafından takdir edilmeye devam ediyor. “Geleceğimiz için, bu şehrin kalkınması için, seçim için, faaliyetler için ve çalışmalar için tüm hemşerilerimizin elini taşın altına koyması gerekiyor.” diyen Aydın, seçim karargahında da hemşerileriyle bir araya gelerek hasbihal etti.

Aynı zamanda Ağrı’daki bütün kurumlarla birlikte Ağrı’nın sorunlarına çare üretip modern ve yaşanabilir bir kent inşa edeceğinin altını çizen AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Salih Aydın, kurum ziyaretleri kapsamında kurum personellerini ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.