DOLAR 32,3192 -0.6%
EURO 34,7887 -0.36%
ALTIN 2.408,84-0,56
BITCOIN 1852806-5,03%
Ağrı
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ’den öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti!

AİÇÜ’den öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti!

ABONE OL
13:51 | 28 Temmuz 2023 13:51
AİÇÜ’den öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan stantlarda öğrencilere üniversite tercihleri için ücretsiz danışmanlık ve rehberlik hizmeti verilecek.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ), YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sonuçlarının açıklanmasından sonra öğrencilerin bu süreçte doğru tercih yapmasına yardımcı olabilmek için ‘AİÇÜ ailesinin bir parçası ol’ etkinliğini başlattı. Bu kapsamda AİÇÜ uzman ekipleri tarafından Cumhuriyet Caddesine kurulan stantlarda öğrencilere ücretsiz danışmanlık ve rehberlik hizmeti veriliyor.

Ağrı ilimiz Cumhuriyet Caddesine kurulan stantlarda alanında uzman isimlerce karşılanan öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı ve rehberlik hizmeti veriliyor. Gençlerin ilgileri, yetenekleri, puanları, başarı sıralamaları ve üniversitenin kontenjanları gibi kriterlere göre tercihlerini doğru şekilde yapabilmeleri için destek sunuluyor. Bunun yanında il dışında okumak isteyen öğrencilere barınmadan ulaşıma kadar birçok konuda bilgi de veriliyor.

Gençlerin doğru kararı vermeleri için yanlarında olduklarını belirten uzmanlarca, üniversitenin resmi sosyal medya hesaplarında paylaşımda bulunuldu. 

Yapılan paylaşımda, “Üniversitemiz Tercih Danışma Stantı Ağrı Cumhuriyet Caddesi’nde açıldı. AİÇÜ ailesinin bir parçası olmak için Öğrenci Adaylarımızı tercih danışma noktamıza bekliyoruz.” ifadeleri kullanıldı. 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.