DOLAR 32,5304 0.2%
EURO 34,9301 0.15%
ALTIN 2.442,170,17
BITCOIN 20685470,73%
Ağrı
23°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ’de “Yükseköğretimde Kalite Güvence Sisteminin Önemi” Söyleşisi Düzenlendi

AİÇÜ’de “Yükseköğretimde Kalite Güvence Sisteminin Önemi” Söyleşisi Düzenlendi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Kalite Koordinatörlüğü tarafından "Yükseköğretimde Kalite Güvence Sisteminin Önemi" konulu söyleşi düzenlendi. Çevrimiçi (online) gerçekleştirilen söyleşiye AİÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Faruk Kaya, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Erdal Yılmaz ile Kalite Koordinatörlüğü ekibi katıldı.

ABONE OL
19:13 | 04 Mart 2024 19:13
AİÇÜ’de “Yükseköğretimde Kalite Güvence Sisteminin Önemi” Söyleşisi Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Kalite Koordinatörlüğü tarafından “Yükseköğretimde Kalite Güvence Sisteminin Önemi” konulu söyleşi düzenlendi. Çevrimiçi (online) gerçekleştirilen söyleşiye AİÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Faruk Kaya, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Erdal Yılmaz ile Kalite Koordinatörlüğü ekibi katıldı.

Söyleşide konuşmacı olarak yer alan TED Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Öktem Vardar, kalite güvence sisteminin aşamaları hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Vardar, bu aşamalarda sağlıklı ve doğru verinin sistematik bir şekilde toplanmasının ve gerekli analizlerin yapılarak elde edilen bilginin değerlendirilip sonuca gidilmesinin kalite güvence sistemi açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Kurumsal kalite kültürünün yaygınlaştırılmasında çeşitli uygulama örneklerinin incelendiği söyleşide, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör YardımcIsı Prof. Dr. Faruk Kaya, söyleşiye katılımlarından ve katkılarından dolayı Prof. Dr. Öktem Vardar’a ve AİÇÜ Kalite Koordinatörlüğü ekibine teşekkür etti.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.