DOLAR 32,3202 -0.55%
EURO 34,7731 -0.36%
ALTIN 2.409,47-0,53
BITCOIN 1857421-4,78%
Ağrı
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ’de Personellere Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

AİÇÜ’de Personellere Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

ABONE OL
20:31 | 16 Haziran 2023 20:31
AİÇÜ’de Personellere Teşekkür Belgesi Takdim Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AİÇÜ’de düzenlenen programda, Üniversitemiz Kurumsal Stratejik Plan ekibine stratejik plan çalışmalarına katkılarından dolayı ve uzaktan eğitim sürecindeki eğitim ve öğretim faaliyetlerine katkılarından dolayı da Uzaktan Eğitim ve Araştırma Merkezi (UZEM) ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personellerine teşekkür belgesi verildi.

Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Kongre Merkezi Osmanlı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Faruk Kaya, Prof. Dr. Önder Şimşek, Prof. Dr. Mucip Genişel, Rektör Danışmanı Doç. Dr. İbrahim Özgül, Genel Sekreter Muhammet Nuri Kılıç ile akademik ve idari personel katıldı.

Programda konuşan Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, kurumların gelişmesinde ve kalitelerinin artmasında kurumsal stratejik planın çok önemli olduğunu söyleyerek, AİÇÜ Stratejik Plan ekibine üniversitenin gelişmesine sağladıkları katkı dolayısıyla teşekkür etti.

Huzurlu ve mutlu bir çalışma ortamı sağladıklarını ve bunun da başarıyı getirdiğine değinen Prof. Dr. Karabulut, “Kollektif çalışma kültürü hem bireysel hem de kurumsal başarıyı getirmektedir. Akademik ve idari personellerimizin emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum, Üniversitemize katkı sağlayan bütün çalışma arkadaşlarımızdan Allah razı olsun.” dedi.

Prof. Dr. Karabulut, pandemi dönemi ile 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından alınan ve 2022-2023 bahar yarıyılında uygulanan uzaktan eğitim sürecinde UZEM ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personellerinin çok yoğun mesai harcadıklarını ve onların destekleri ile AİÇÜ’de eğitim ve öğretim faaliyetlerinin aksamadan tamamlandığını dile getirdi.

Üniversitelerin ve kampüslerin öğrencilerle daha anlamlı ve güzel olduğunu ifade eden Prof. Dr. Karabulut, “Uzaktan eğitim sürecinde de öğrencileri kardeşlerimizin istek ve taleplerini karşılamak için tüm imkanlarımızla çalıştık. İnşallah önümüzdeki eğitim ve öğretim yılından itibaren öğrencilerimizle tekrar bir arada olacağız.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.