DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2034235-3,12%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ’de Hizmet İçi Eğitimleri Düzenlendi

AİÇÜ’de Hizmet İçi Eğitimleri Düzenlendi

ABONE OL
20:45 | 19 Ocak 2023 20:45
AİÇÜ’de Hizmet İçi Eğitimleri Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi güvenlik personellerine yönelik olarak Hizmet İçi Eğitimleri kapsamında Grup Dinamiği ve Öfke Kontrolü, Madde Bağımlılığı ile Mücadele, Kitle Psikolojisi ve Şüpheli Şahıs Belirleme Taktikleri konularında seminer düzenlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Kongre Merkezi Anadolu Konferans Salonu’nda, AİÇÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “Grup Dinamiği ve Öfke Kontrolü” seminerinde, Dr. Öğr. Üyesi Candan Koçak güvenlik personellerini, karşılaşılan sorunlarda öfkeyi kontrol etme sürecinde dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgilendirdi.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Madde Bağımlılığı ile Mücadele, Kitle Psikolojisi ve Şüpheli Şahıs Belirleme Taktikleri” seminerinde ise toplumsal olaylara ve madde bağımlılığına karşı verilen mücadele süreci hakkında bilgilendirme yapıldı. Madde kullanımının ortaya çıkardığı zararlı sonuçlara karşı toplumda farkındalığın oluşmasının amaçlandığı seminerde, madde kullanımının fiziksel ve psikolojik sonuçları, uyuşturucu satılan yerler ve kullanılan mekanlar, uyuşturucu suçlarında yasal durum, madde kullanımı ve madde bağımlılığı ile mücadele merkezleri hakkında sunum yapıldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.