DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20667681,19%
Ağrı
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ personeli vefat etti

AİÇÜ personeli vefat etti

ABONE OL
19:01 | 13 Temmuz 2023 19:01
AİÇÜ personeli vefat etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personeli Ufuk İğde, Diyarbakır’da geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti.

Diyarbakır’ın Silvan İlçesinde bugün sabah saatlerinde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığında görevli personel Hatay’ın Antakya ilçesi nüfusuna kayıtlı Ufuk İğde’nin kullandığı otomobilin kontrolden çıkarak bariyerleri aşıp şarampole yuvarlanması sonucu Ufuk İğde’nin yaşamını yitirmesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ni yasa boğdu.

Diğer sürücüler tarafından yapılan ihbarla kaza yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 112 Sağlık ekibinin kontrolünde sürücü Ufuk İğde’nin hayatını kaybettiği belirlendi. İğde’nin cenazesi otopsi için morga götürüldü.

Meydana gelen kazada, otomobildeki İğde’nin eşi Duygu İğde (33) ile çocukları Nehir İğde (1) ve Nezir İğde (6) ise ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Silvan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikeleri bulunan Duygu ve Nezir İğde, buradan Diyarbakır’a sevk edildi. Nehir İğde’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden üniversitede görevli teknisyen Ufuk İğde için kurumun sosyal medya hesaplarında taziye mesajı yayımladı.

Rektör Karabulut’un mesajında, “Üniversitemiz Bilgi islem Dare Baskanligi personeli Ufuk iGDE’nin elim bir trafik kazasinda hayatini kaybetmesi Universitemiz ailesini yasa bogdu. İGDE’ye Allah’tan rahmet, yarali ailesine acil sifalar, yakinlarina ve tüm Üniversitemiz camiasina bassagligi dilerim. Başımız sağolsun.” Sözleri yer aldı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.